Auto huren met 25% vroegboekkorting

Bekijk deze deal

Wanneer je een auto huurt bij Sixt kun je gebruik maken van een handige vroegboekkorting waar je een hoop geld mee kunt besparen. Als je tien dagen van tevoren een boeking plaatst kun je tot 10% besparen, en wanneer je ten minste 25 dagen van tevoren boekt kan de korting zelfs oplopen tot 25%.

De korting wordt berekend in vergelijking tot het tarief van minimaal drie dagen of van de weekendhuur. De kortingen worden soms ook toegepast op kortere verhuurperiodes. Hoeveel korting je uiteindelijk krijgt en wat je moet betalen is afhankelijk van de locatie en de beschikbaarheid van het soort auto op de datum dat je hem wilt huren. De kortingen zijn geldig voor verhuur in Nederland, maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Schotland en Luxemburg. Wel kun je ook in andere landen een auto van Sixt huren. In deze landen kunnen andere voordelige aanbieding van toepassing zijn.

De prijzen die op de website getoond worden zijn al inclusief korting. Jouw voordeel is dus al voor u berekend. Sommige extra’s vallen niet onder deze korting en ook niet elke soort auto zal onder de aanbieding vallen. Zaken als een aanvullende verzekering, een extra kinderstoeltje of navigatie worden niet meegerekend. Daarnaast geldt de vroegboekkorting alleen wanneer u een personenauto of speciale auto reserveert. Ook zijn promoties en corporate tarieven uitgesloten van de kortingen van Sixt. Wel is het zo dat altijd de algemene voorwaarden van Sixt van toepassing zijn, wat voor soort auto je ook huurt.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 23-10-2015

Details

Boeken: 25 dagen van tevoren

Te huren tot: Eigen voorkeur  

Verhuurder: Sixt

Prijs: Afhankelijk van reisperiode, beschikbaarheid en auto

Auto ophalen: Verschillende opties mogelijk

Geldig in: Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Luxemburg

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.