Met korting een auto huren in Frankrijk

Bekijk deze deal

Ben je van plan om binnenkort een rondreis door Frankrijk te maken? Dan heb je er misschien wel over nagedacht om een auto te huren. In dat geval zal deze aanbieding jou waarschijnlijk wel aanspreken! Frankrijk staat natuurlijk voornamelijk bekend om de interessante culturele steden als Parijs, Lille, Lyon of Bordeaux, maar het land wordt daarnaast ook gekenmerkt door een prachtige natuur en de grote Franse wijnstreken. Frankrijk is tenslotte het meest toonaangevende wijnland van Europa.

Wil je deze winter Frankrijk gaan verkennen en deze unieke plekken zelf van dichtbij gaan bewonderen? Wanneer je met de auto reist kun je zelf je dagindeling invullen en zelf weten waar je heen gaat en hoe lang je daar blijft. Daarom kiezen veel mensen er voor om naar Frankrijk te vliegen en hier een auto te huren. Vaak hoeft dit helemaal niet duur te zijn. Al helemaal niet wanneer je een auto huurt bij Europcar, want hier kan je namelijk profiteren van een super voordelige aanbieding!

Wanneer je voor 31 december een Escapade pakket reserveert bij Europcar profiteer je van 5 tot 10% korting op de huurauto en kun je een hoop geld besparen. Deze korting wordt ook verrekend over bijkomende zaken zoals bijvoorbeeld een verzekering voor persoonlijke ongevallen en een glas- en bandenverzekering. Ook heb profiteer je van een verlaagd eigen risico bij aanrijding, diefstal of schade. Wanneer je de auto maximaal vijf dagen huurt krijg je daarnaast 250 vrije kilometers per dag. Ga je langer op reis en heb je de auto langer dan vijf dagen maar minder dan 29 dagen nodig? In dat geval ontvang je gratis ongelimiteerde kilometers. Vanaf een huurperiode van 29 dagen is het zo dat het maximale aantal vrije kilometers 4000 is.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 19-11-2015

Details

Boeken: Voor 31 december

Te huren tot: Verschillende datums mogelijk  

Verhuurder: Europcar

Prijs: Afhankelijk van reisperiode, beschikbaarheid en auto

Korting: 5 tot 10%

Auto ophalen: Verschillende opties in Frankrijk mogelijk

Auto inleveren: Verschillende opties in Frankrijk mogelijk

Geldig in: Frankrijk

Vlucht boeken: Boek hier een goedkope vlucht

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.