Verlaagde tarieven voor autohuur Curacao

Bekijk deze deal

Curaçao is onder Nederlanders al jarenlang één van de populairste vakantiebestemmingen. Je vindt er prachtige tropische stranden zand- en kiezelstranden, het is er heerlijk weer, en er is altijd wel iets te doen. Overal op het eiland vind je super gezellige steden en een bruisend nachtleven. Geniet van lekkere lokale gerechten in de leuke restaurantjes, of geniet van een drankje in de kroegen of discotheken van Curaçao.

Dankzij haar veelzijdigheid is Curaçao de perfecte bestemming om met de auto te bezoeken. Daarom heeft auto verhuurder Alamo nu een mooie aanbieding. Wanneer je in de meivakantie (23 april tot en met 8 mei 2016) op vakantie naar Curaçao gaat, dan kun je nu super voordelig een auto huren om hier het eiland geheel op eigen tempo mee te gaan verkennen. Je profiteert van flink verlaagde prijzen voor een leuke en jonge huurauto. De korting wordt tijdens het reserveren automatisch voor je verrekend.

Je kunt kiezen uit verschillende locaties om de auto op te halen of in te leveren. Tijdens het plaatsen van een reservering bij Alamo kun je een overzicht vinden van hotels en dergelijke die zich dichtbij de verhuurlocaties bevinden. De populaire accommodaties Lions Dive Hotel, Livingstone Resort en het Marriott Hotel beschikken ieder over een eigen Alamo balie. Ook veel andere hotels, hostels en andere soorten accomodaties bevinden zich in de buurt van deze balies. Verblijf je toch op een grotere afstand van deze afhaallocaties? Dan biedt Alamo haar klanten een handige pick-up service.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 21-02-2016

Details

Boeken: Voor mei

Te huren: Zelf aangeven

Huurperiode: De meivakantie

Verhuurder: Alamo

Prijs: Afhankelijk van de reservering

Auto ophalen: Verschillende opties op Curacao mogelijk

Auto inleveren: Verschillende opties op Curacao mogelijk

Geldig in: Op Curacao

Vlucht boeken: Boek hier een voordelige vlucht

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.