10% voordeel op huurauto's bij Holidaycars

Bekijk deze deal

Holidaycars werkt samen met meer dan 800 verschillende autohuur merken. De laatste jaren hebben zij een groot netwerk opgebouwd dat resulteert in maar liefst 30000 verschillende locaties waar de auto’s verhuurd kunnen worden. Deze locaties bevinden zich niet alleen in Europa, maar zijn verspreid over de hele wereld. Hierdoor bevindt Holidaycars zich aan de absolute top wat het verhuren van auto’s betreft.

Op dit moment kunnen vakantiegangers die voor hun reis graag een auto willen huren profiteren van flinke kortingen. Holidaycars heeft momenteel namelijk een handige kortingsactie die de huurder maar liefst 10% voordeel geeft op het volledige aanbod in huurauto’s. Hierdoor komen de huurkosten een stuk lager te liggen en bespaar je een hoop geld! Wanneer je online een boeking voor de gewenste auto en reisperiode plaatst wordt de korting automatisch voor je verrekend. Het te betalen bedrag dat getoond wordt is dus al inclusief de 10% korting. 

Bij Holidaycars vindt je een ruim aanbod in verschillende soorten huurauto’s. Het gaat hier om de wat goedkopere simpele modellen, maar bijvoorbeeld ook moderne en prijzigere SUV’s en Cabriolets. Hierdoor beschikt het bedrijf over geschikte huurauto’s voor iedere situatie en kan iedereen een auto huren die past bij zijn of haar wensen en budget. Ook biedt het bedrijf hun klanten een geweldige service. Je betaalt nooit bijkomende kosten, je kunt de boeking tot 48 uur van tevoren wijzigen of annuleren, en hoef je geen extra verzekering af te sluiten. Holidaycars biedt huurders namelijk een NoRisk garantie aan waardoor het eigen risico verzekerd is.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 29-10-2015

Details

Boeken: Boek op tijd, maar bepaal zelf wanneer

Te huren tot: Eigen voorkeur  

Verhuurder: Holidaycars

Prijs: Afhankelijk van reisperiode, beschikbaarheid en auto

Auto ophalen: Verschillende opties mogelijk

Auto inleveren: Verschillende opties mogelijk

Geldig in: Alle landen

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.