Wereldwijde wintersale op huurauto's bij Hertz

Bekijk deze deal

Ga je komende winter op reis, en wil je graag een auto huren om zo jouw vakantiebestemming te gaan verkennen of een leuke rondreis te maken? Dan kun je nu profiteren van flinke kortingen bij de populaire aanbieder van huurauto’s Hertz! Bij Hertz loopt momenteel namelijk een super voordelige wintersale, waardoor jij wereldwijd voor de beste prijzen een leuke auto kunt huren.

Plaats voor zondag 31 januari een reservering voor een huurauto bij Hertz, en profiteer van maar liefst 25% korting! De super voordelige tarieven van Hertz zijn altijd  inclusief een onbeperkt aantal kilometers en diefstal- en schadedekking. Deze korting is geldig op reizen waarbij de auto tussen 1 januari en 31 maart opgehaald wordt met een minimale huurperiode van drie dagen, en een maximale huurperiode van 14 dagen. De korting van de wintersale kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of kortingen. De aanbieder heeft een groot aantal vestigingen die verspreid zijn over de hele wereld. Hierdoor kun je op bijna iedere vakantiebestemming wel een leuke auto huren.

Tijdens het reserveren van de huurauto wordt de korting en de uiteindelijke huurprijs automatisch voor je verrekend. Vul op de site in in welke stad of bij welke luchthaven je de auto op wilt halen en of je deze op dezelfde of op een andere bestemming weer wilt inleveren. Vul vervolgens de ophaaldatum en het gewenste tijdstip in, jouw leeftijd op het moment van ophalen, en het autotype dat je wilt huren.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 30-12-2015

Details

Boeken: Voor 31 januari

Huurperiode: Tot en met 31 maart, 3 tot 14 dagen

Aanbieder: Hertz

Geldig in: Wereldwijd

Prijs: Verschilt per locatie, autotype, etc.

Korting: 25%

Auto ophalen: Verschillende locaties mogelijk

Auto inleveren: Verschillende locaties mogelijk

Vlucht boeken: Boek hier een voordelige vlucht

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.