Camper huren in Afrika

Afrika is misschien niet het eerste land waar je bij een camperrondreis aan denkt, maar leent zich hier toch verrassend goed voor. Landen als Zambia, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika zijn stuk voor stuk uitermate geschikt om per camper te verkennen. Je kunt je beperken tot een rondreis binnen de landen of een bezoek aan de verschillende landen met elkaar combineren. Zo kun je ontspannen het zuidelijke deel van het Afrikaanse continent ontdekken.

Maak per camper een rondreis door Zuid-Afrika

Camperreizen bieden een mate van vrijheid waar weinig andere vormen van vakantie tegenop kunnen. Met een camper heb je altijd je slaapplaats mee en ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Onderweg kun je overal stoppen om te genieten van de omgeving. In de loop van de avond zoek je een camping voor de volgende nacht op. Op plekken waar veel te zien is kun je langer blijven en bij verveling reis je gewoon weer door. Een rondreis door Zuid-Afrika kun je daarom het beste per camper maken.

Geniet van de vrijheid in ophaal- en inleverlocaties

Bij het huren van een camper in Afrika mag de inleverplaats van de ophaallocatie verschillen. Zo kun je jouw reis beginnen in Livingstone in Zambia en via Botswana naar Kaapstad in Zuid-Afrika reizen. Je hoeft de camper dus niet op dezelfde plek terug te brengen en perse een rondje te maken. Zo kom je overal echt maar één keer en geniet je van al het moois dat het zuiden van Afrika te bieden heeft.

Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.