Camper huren in Australië

Het uitgestrekte Australië staat bij menig reiziger op het verlanglijstje om eens te bezoeken. Met zijn vele hagelwitte stranden, interessante wereldsteden, wonderschoon koraal, bijzondere diersoorten en prachtige natuurgebieden valt er dan ook heel wat te ontdekken. Een geweldige manier om dit te doen is per camper, die je ophaalt en terugbrengt in onder meer Cairns, Brisbane, Sydney, Perth en Darwin. Zowel de oost- als westkust van Australië ontdek je het best per camper.

Maak een camperrondreis door Australië

Voor een geslaagde camperrondreis in Australië hoef je niet veel meer te doen dan vliegtickets te boeken en een camper uit te kiezen die aan je eisen voldoet. Je kunt een klein omgebouwd camperbusje voor twee personen huren of een rondreis maken met een grote camper met meerdere slaapplaatsen voor het hele gezin. Voor iedere reiziger is er een camper te huur waar met veel plezier mee kan worden gereisd. Vergelijk de vele verschillende modellen en kies het type camper uit dat het best bij jouw past.

Ophaal- en inleverlocaties niet hetzelfde

Een camper huren in Australië betekent ook dat je jouw route helemaal zelf kunt samenstellen. Je kunt de camper op een andere locatie terugbrengen, dan dat je deze hebt opgehaald. Alleen de ophaal- en inleverlocaties tijdens je reis staan dus vast. In de tijd die daar tussen zit ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Ondertussen geniet je van de vele faciliteiten van de Australische campings, waaronder barbecues, buitenkeukens en uiterst verzorgd sanitair.

Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.