Campers in Amerika met 10% vroegboekkorting

Bekijk deze deal

Voor veel mensen is het een grote droom: een mooie roadtrip maken door het mooie en veelzijdige Amerika! Veel mensen huren een auto of een luxe en comfortabele camper om op die manier het land te gaan verkennen. Zo heb je veel vrijheid en kun je geheel op eigen tempo de hoogtepunten van het land bewonderen en genieten van hoge bergen, diepe canyons, de mooiste nationale parken en grote levendige steden. Of je nou houdt van de drukte in de grote steden, of je het liefst in de natuur bevindt; Amerika heeft veel te bieden, en niemand zal zich tijdens een roadtrip door Amerika ooit vervelen.

De meest ideale manier om Amerika te gaan verkennen is met een camper. Huur een camper en geniet van de vele mogelijkheden die je nu hebt.  Wanneer je met een camper reist hoef jij je namelijk niet druk maken over dure hotels en andere mogelijkheden voor overnachtingen. Je overnacht wanneer jij dat wilt en waar jij dat wilt in de camper. Zo bespaar je vaak een hoop geld, want het huren van een camper hoeft helemaal niet duur te zijn. Al helemaal niet wanneer je nu een boeking plaatst bij WorldWideCampers!

Wanneer je voor maandag 29 februari 2016 een reservering plaatst voor een mooie camperreis bij WorldWideCampers, dan kun je nu profiteren van 10% vroegboekkorting! Deze korting is geldig op alle reizen die in de zomer van 2016 gemaakt worden. Je huurt met deze actie een camper van El Monta, dat één van de grootste camperverhuurders ter wereld is. Deze verhuurder is niet alleen super voordelig, maar zet zich ook in voor het goede doel. Iedereen die een boeking plaatst voor een camper van deze bekende verhuurder kan er voor kiezen om een vrijwillige bijdrage te leveren. Deze bijdrage komt ten goede aan organisaties die zich inzetten voor groene energie. Voor meer informatie en specifieke details over de prijzen en campersoorten neem je een kijkje op de website.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 04-02-2016

Details

Boeken: Voor 29 februari

Vertrekdata: De zomer van 2016

Te huren: Zelf aangeven

Retour: Exclusief

Vlucht boeken: Boek hier een voordelige vlucht

Verhuurder: El Monta bij World Wide Campers

Korting: 10% vroegboekkorting

Camper ophalen: Verschillende vestigingen in Amerika

Camper inleveren: Verschillende vestigingen in Amerika

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.