Campers in Estland met all-inclusive pakket

Bekijk deze deal

Estland is een interessant land dat bekend staat om de historische steden en bezienswaardigheden, uitgestrekte landschappen en een prachtige natuur. Het is misschien wel één van de mooiste vakantiebestemmingen van Europa. Het is ook de ideale bestemming om op eigen houtje te gaan verkennen met een camper. Ben jij van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar dit prachtige land, en wil je tijdens de reis graag een camper huren? Dan heeft WorldWideCampers nu een mooie aanbieding voor jou!

Wanneer je vóór donderdag 31 december bij WorldWideCampers een boeking plaatst voor een rondreis die begint in Estland, dan krijg je hier een gratis all-inclusive pakket bij. Dit is een pakket ter waarde van €120 die de reis nog leuker en comfortabler kan maken. Het all-inclusive pakket bestaat uit een grote eindschoonmaak, lakenpakketten voor alle passagiers, een handig schoonmaakpakket met een extra reiniger voor het chemisch toilet van de camper, een comfortabele camping set met tafel en stoelen, een BBQ set en een regenjas.

De camper haal je op in de hoofdstad van Estland, namelijk Tallinn. Dit is een bijzondere stad die het moderne stads- en zakenleven combineert met een historisch stadscentrum met prachtige oude bouwwerken en een rijke geschiedenis. De vestiging in Tallinn bevindt zich dichtbij het vliegveld, en de aanbieder brengt je met een gratis transfer van de luchthaven naar de vestiging. Vanuit Tallinn kun je een geweldige rondreis door Estland maken, maar je kunt er ook voor kiezen om de reis te combineren met een andere eindbestemming. Vanuit Tallinn kun je namelijk ook goed doorreizen naar de nabij gelegen landen Finland, Zweden of Noorwegen!

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 08-12-2015

Details

Boeken: Voor 31 december

Vertrekdata: Invullen naar eigen keuze

Te huren tot: Invullen naar eigen keuze

Retour: Exclusief

Vlucht boeken: Boek hier een goedkope vlucht

Transfers: Inclusief

Verhuurder: Touring Cars bij World Wide Campers

Prijs: Afhankelijk de datums en campertypes

Camper ophalen: Tallinn

Camper inleveren: Tallinn of een nabij gelegen vestiging

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.