Camper huren in Canada

Net als buurland de Verenigde Staten, is Canada een geliefde bestemming van liefhebbers van ongerepte natuurgebieden, mooie steden en bijzondere bezienswaardigheden. In het westen bezoek je de prachtige Rocky Mountains met de bekende natuurparken Banff en Jasper en ontdek je de bruisende stad Vancouver. In het oosten vind je het natuurwonder de Niagara Falls en verken je de interessante steden Toronto, Ottawa en Montreal. De tussenliggende afstanden leg je af per camper, die je voor de prachtige rondreizen kunt boeken.

Rondreizen door Canada met een camper

Een rondreis per camper door Canada is een ervaring waar reizigers met veel plezier aan terugdenken. Overnachten in één van de vele nationale parken is een hele belevenis, die je niet snel zult vergeten. De locatie midden in de natuur, de stilte, de prachtige sterrenhemel, de wilde dieren en de ruimte laten je even helemaal tot rust komen. De buitenwereld is ver weg en je kunt niets anders doen dan genieten van het moment. Camperreizen door Canada bieden je de mogelijk om het land op een unieke manier te ontdekken.

flexibiliteit maakt reizen geweldig

Bij het huren van een camper in Canada kun je jouw reis helemaal zelf samenstellen. De locatie waar je de camper ophaalt mag afwijken van de locatie waar je deze terugbrengt. Zo ben je niet gebonden aan een vaste route en kun je jouw reis zo lang maken als je zelf wilt. Reis per camper door Canada en geniet van al het moois dat dit land te bieden heeft.

Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.