Camper huren in Europa

Jaarlijks reizen vele van ons met de auto naar bestemmingen binnen Europa. Zo is Spanje geliefd, maar ook de prachtige Scandinavische landen Noorwegen, Zweden en Finland behoren tot de populaire vakantiebestemmingen. Dat is niet zo gek, aangezien er in deze Europese landen veel valt te ontdekken. De landschappen zijn divers, en er zijn veel mooie steden die absoluut een bezoek waard zijn. Door een camper te huren in Europa kun je deze landen op geheel eigen tempo ontdekken.

Mooiste manier om Europa te ontdekken

Heb je altijd al eens naar IJsland willen reizen, maar wist je nooit zo goed hoe je dat moest aanpakken? Of heb je wel eens overwogen om een rondreis door Scandinavië te maken, alleen wist je niet zo goed hoe? En lijkt het je wel eens leuk om wat meer van Spanje te zien dan alleen de kust? Kies bij een bezoek aan één van deze prachtige landen dan voor een camperrondreis. Het is dé manier om ongedwongen van een geweldige vakantie te genieten. Je bepaald ter plekke welke route je gaat afleggen en geniet onderweg van al het moois dat je tegenkomt.

Ophaal- en inleverlocaties in alle landen mogelijk

In IJsland haal je de camper op in Reykjavik en lever je deze daar ook weer in. In Spanje kun je de camper op een andere plek inleveren dan dat je deze hebt opgehaald. In Scandinavië ben je helemaal vrij om je eigen route te bepalen. Zo kun je de huurcamper ophalen in Noorwegen en in Zweden of Finland weer inleveren.

Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.