10% last-minute korting op campers in Australie

Bekijk deze deal

In Nederland is het in november en december vaak koud en grauw weer. Binnenkort kunnen we misschien zelfs wel de eerste sneeuw van dit jaar verwachten! Ben jij geen type voor de winter en wil je graag naar een plek waar de zon schijnt? Ga dan op een zonnige camperreis door het prachtige en indrukwekkende Australië!

Het enorme land Australië is het best te bezoeken met een camper. Er is zo veel te zien dat met een ander vervoersmiddel misschien een hoop geweldige locaties vergeten of overgeslagen worden. Daarnaast kun je in de camper overnachten en ben je geen extra kosten kwijt aan dure hotels of appartementen. Sommige mensen hebben zelf al een camper, maar wanneer dit niet het geval is kun je er voor kiezen om een camper te huren. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn! Wanneer je nu boekt bij het voordelige WorldWideCampers kun je zelfs profiteren van 10% last-minute korting op de reservering! Deze korting wordt automatisch voor je verrekend.

Om van de korting te kunnen profiteren moet je een reservering plaatsen vóór 15 december. Reis vervolgens tussen 23 november en 22 december. De aanbieding geldt voor de campertypes Ultima en Ultima Plus en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Je kunt de camper ophalen in Sydney, Melbourtne of Perth en hem weer inleveren op een locatie naar keuze.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 12-11-2015

Details

Boeken: Voor 15 december

Vertrekdata: Tussen 23 november en 22 december

Te huren tot: 22 december

Retour: Exclusief

Vlucht boeken: Boek hier een vlucht

Verhuurder: World Wide Campers

Prijs: Afhankelijk de datums en campertypes

Camper ophalen: Sydney, Melbourtne of Perth

Camper inleveren: Locatie naar keuze

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.