Camper huren in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten is het land van de eindeloze snelwegen, prachtige natuurgebieden, bruisende wereldsteden en ongekende mogelijkheden. Het land is enorm en kent tal van bijzondere bezienswaardigheden die iedereen een keer moet hebben gezien. Zo willen we allemaal op stedentrip naar New York of San Francisco en een bezoek brengen aan het bekende Yosemite National Park en de Grand Canyon. Tijdens een camperreis door Amerika behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

Met een camper zie je meer van de VS

In de Verenigde Staten kun je niet één, maar meerdere camperrondreizen maken. Het land is zó groot, dat je het onmogelijk in één keer kunt ontdekken. Het ophakken in stukjes is daarom de beste oplossing. Zo is een rondreis door West-Amerika uitermate populair. Je reist door bekende natuurlijkgebied als Yosemite, Death Valley en de Grand Canyon, maar bezoekt ook steden als L.A., San Francisco en Las Vegas. Zo geniet je gegarandeerd van een gevarieerde camperreis. Vergeet trouwens niet dat Alaska ook deel uitmaakt van de Verenigde Staten. Veel avontuurlijk dan daar kan een camperrondreis niet worden.

Vrijheid en plezier in Amerika

Juist omdat het land zo groot is wil je de afstanden niet twee keer afleggen. Daarom bestaat de mogelijkheid om je camper op een andere locatie in te leveren dan dat je deze hebt opgehaald. Zo kun je jouw route helemaal zelf samenstellen en zoveel kilometers afleggen als je zelf wilt. Die vrijheid is wat het huren van een camper in de Verenigde Staten zo aantrekkelijk maakt.

Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.