Vroegboek korting op Apollo USA campers

Bekijk deze deal

Heb je altijd al eens een mooie rondreis door Amerika willen maken met een leuke camper, maar ben je hier nooit aan toe gekomen omdat het bijvoorbeeld niet in je budget pastte? Wees dan niet getreurd, want wij hebben een super voordelige deal voor camperhuur in de Verenigde Staten gevonden!

Als je graag op reis wilt naar deze bijzondere bestemming, grijp dan nu je kans. Apollo USA stimuleert momenteel vroegboekers en winterliefhebbers om tussen zaterdag 1 oktober 2016 en dinsdag 28 februari 2017 een reis te maken door Amerika. Wanneer je op tijd een boeking plaatst bij de aanbieder WorldWideCampers kun je namelijk profiteren van kortingen op de huurprijs die op kunnen lopen tot wel 40%! Ook betaal je tijdelijk geen one way kosten en kun je kiezen voor verschillende gratis extra’s bij de reis, waaronder bijvoorbeeld 1000 gratis mijlen! Zo wordt het huren van een camper in de Verenigde Staten ineens wel heel voordelig.

Om gebruik te kunnen maken van de aanbieding moet je de camper ophalen tussen 1 oktober 2016 en 28 februari 2017 in één van de drie topbestemmingen Los Angeles, Las Vegas of San Francisco. Vervolgens kun je ook uit die drie vestingen kiezen om de camper weer in te leveren. De aanbieding is alleen geldig op boekingen die 31 mei geplaatst zijn en op de campertypes Pioneer, Sunrise, Eclipse en Wanderer.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 16-04-2016

Details

Boeken: Voor 31 mei

Vertrekdata: Tussen 1 oktober 2016 en 28 februari

Te huren: Zelf aangeven

Retour: Exclusief

Vlucht boeken: Boek hier een voordelige vlucht

Verhuurder: Apollo USA bij WorldWideCampers

Prijs: Afhankelijk van de reis

Camper ophalen: Los Angeles, Las Vegas of San Francisco

Camper inleveren: Los Angeles, Las Vegas of San Francisco

Geldig in: De Verenigde Staten

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.