Vroegboekkorting op camperhuur in Canada

Bekijk deze deal

Canada is het land van hoge nergen, helderblauwe meren, enorme groene bossen en wildlife, maar ook van hippe steden en cultuur! Ben je van plan om binnenkort een onvergetelijke camperreis door Canada te maken? Dan vind je bij WorldWideCampers nu meerdere supervoordelige aanbiedingen van Fraserway! Wanneer je niet te lang wacht met boeken, dan kun je namelijk gebruik maken van een handige vroegboekkorting.

De vroegboekkorting van Fraserway is geldig op nieuwe boekingen bij de  aanbieder die bevestigd zijn voor 29 februari 2016. Het is dan mogelijk om tegen een voordelig gereduceerd tarief het Fully Inclusive of All Inclusive pakket bij de camper te boeken. Het All Inclusive pakket bestaat uit de preparation fee, handige convenience kits en de CDW die het eigen risico verlaagt. Het Fully Inclusive pakket bestaat uit dezelfde items als het All Inclusive pakket, maar beschikt daarnaast ook nog eens over ongelimiteerde kilometers voor de huurder! Zo wordt de camperreis nog leuker en ben je van alle gemakken voorzien.

Boek je een camper met een uiterlijke vertrekdatum van 15 mei? Dan ontvangt u bij het boeken van de camper 1000 kilometer gratis! Deze actie is geldig bij alle vestigingen van de verhuurder en bij een minimale huurovereenkomst van 12 nachten. Reis je tussen 20 september en 31 december tussen Whitehorse, Vancouver en Calgary? Ook dan ontvang je 1000 kilometer gratis.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 11-02-2016

Details

Boeken: Voor 29 februari

Vertrekdata: Verschillende datums mogelijk

Te huren tot: Verschillende datums mogelijk

Retour: Exclusief

Vlucht boeken: Boek hier een vlucht

Verhuurder: Fraserway bij World Wide Campers

Prijs: Verschilt per campertype en reis

Camper ophalen: Verschillende opties in Canada

Camper inleveren: Verschillende opties in Canada

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.