Vroegboekkorting op campers in Europa

Bekijk deze deal

Wanneer men het over Europa heeftals vakantiebestemming wordt er al snel gedacht aan korte citytrips. Vele grote hoofdsteden op dit continent staan bol van de kunst, cultuur, cuisine en architectuur. Je kunt in Europa echter ook prima terecht wanneer je een langere rondreis door de natuur wilt maken of meer van een land wilt zien. In verschillende landen kom je tijdens een langere rondreis prachtige locaties tegen die je tijdens een korte citytrip misschien niet had kunnen bezoeken of makkelijk zou kunnen missen. Bij Avis Car-Away weten ze als geen ander dat Europa veel te bieden heeft voor vakantiegangers die een mooie roadtrip willen meemaken. Daarom kun je wanneer je voor donderdag 31 december een boeking plaatst profiteren van een fijne vroegboekkorting op het huren van een camper in Europa.

Avis Car-Away is een Franse topleverancier van huurcampers. Avis Car-Away verhuurt de grote campers vanaf verschillende locaties in Frankrijk, namelijk Parijs, Marseille, Nice, Lyon en Toulouse en Ajaccio op Corsica. Op de site kun je kiezen uit een ruim aanbod in soorten campers. Vanaf Frankrijk kun je doorreizen naar de mooiste locaties binnen Europa of een mooie rondreis maken in Frankrijk zelf. Ook kun je er voor kiezen om zogeheten one-way deals te boeken naar populaire steden in verschillende landen als Rome en Venetië in Italië, Munchen in Duitsland, Zurich in Oostenrijk en natuurlijk Amsterdam.

De vroegboekkorting van Avis Car-Away is alleen geldig op boekingen die geplaatst worden vóór 31 december en alleen op reizen die beginnen op of na vrijdag 1 januari. Let wel op dat de korting niet geldig is in het hoogseizoen. Het hoogseizoen is de periode van 10 juni tot en met 31 juli. Wanneer je voor of na die tijd aan je reis begint kun je natuurlijk gewoon van de kortingen profiteren. De korting vervalt echt wel wanneer de volledige reissom niet voor 31 december voldaan is. Boek en betaal de huur van de gewenste camper dus op tijd.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 28-10-2015

Details

Boeken: Tot en met 31 december

Vertrekdata: Vanaf 1 januari 2016

Te huren tot: Zelf aangeven

Retour: Reis met eigen vervoer of boek hier een vlucht

Verhuurder: Avis Car-Away

Prijs: Afhankelijk van de reisperiode en het type camper

Geldig in: Europa

Ophalen: Parijs, Marseille, Nice, Lyon en Toulouse, Ajaccio

Inleveren: Parijs, Marseille, Nice, Lyon en Toulouse, Ajaccio

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.