6-daagse paascruise Rijn en Moezel voor €550,-

Bekijk deze deal

Genieten van de heerlijke voorjaarszon? Boek dan nu deze riviercruise en stap aan boord van de Statendam. De Statendam is een imposant en statig schip. Het is een van de grootste riviercruiseschepen uit Nederland. Aan boort tref je een nostalgische sfeer aan, je proeft de geschiedenis van deze cruise. Aan boord van het schip is er een zonnedek, een schaakbord, een 4-holes putting-green, fitnessappratuur en een zwembad dat verwarmd is tot wel 29 graden. Binnen kan je genieten van een heerlijk hapje en drankje. De hutten waar je in slaapt zijn zeer comfortabel en uitgerust met onder andere een douche, een televisie, airconditioning en veel kastruimte.

De boot vertrekt op vrijdag vanuit Arnhem en gaat dan op weg naar Düsseldorf. De tweede dag vaar je naar Königswinter en Andernach. Onderweg vaar je door de grote plaatsen Keulen en Bonn. Op zondag, eerste paasdag, wacht je een lekker paasontbijtje. Je komt deze dag aan in Cochem, een gezellig stadje met mooi uitzicht op het Moezeldal. Op maandag kom je vervolgens aan in Koblenz waar je zo de binnenstad inloopt. Dinsdag wordt er me de stroom meegevaren naar Keulen en Krefeld. Op woensdag, de laatste dag van de reis, kom je via Emmerich weer aan in Arnhem.

Wellicht is deze 6-daagse paascruise over de Rijn en Moezel het helemaal maar jou. Maar, misschien is dit toch niet helemaal wat je zoekt. Als dit niet helemaal is wat je zoekt, hier kan je makkelijke en snel verschillende cruisreizen vergelijken.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 08-03-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Vrijdag 25 maart

Verblijfsduur: 6 dagen (5 nachten) 

Transfers: Je moet zelf van en naar Arnhem reizen

Verblijf: Riviercruise de Statendam

Verzorging: Hut op het hoofdek of promenadedek

Prijs: Vanaf €55,-p.p

Auto huren? Kijk hier voor de goedkoopste mogelijkheden

Hotel voor aankomst? Kijk hier

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.