9-daagse cruise Canarische Eilanden voor €959,-

Bekijk deze deal

Als je wilt vluchten voor de strenge Nederlandse winter dan kiezen veel Nederlanders voor de Canarische Eilanden. Met deze cruisevakantie kan jij met de vele Nederlanders meevluchten naar de Canarische Eilanden. Met een subtropisch klimaat heb je op de Canarische Eilanden immers bijna gegarandeerd goed weer.

Deze cruisereis vaar je met de AIDAblu. Op de AIDAblu hangt een informele en ongedwongen sfeer. Er zijn geen gala avonden en geen verplichte dinertijden. Aan boord van de AIDAblu is alles aanwezig om voor een heerlijke vakantie te zorgen. Zo wordt er iedere avond een show opgevoerd, is er een bierlokaal en zijn er diverse restaurants.

Na een vlucht, die bij de prijs zit inbegrepen, vertrek je met de boot vanuit Las Palmas, Gran Canaria. Vervolgens breng je een dag door op zee om aan te komen in Funchal, Madeira. Op dit bloemeneiland kunt u, hoe kan het ook anders, genieten van de mooiste bloemen. Vervolgens breng je weer een dag door op zee om vervolgens aan te komen op Lanzarote. De dagen daarna worden ook de andere Canarische Eilanden aangedaan; Fuerteventura en Tenerife. Op deze eilanden kan je genieten van de bijzondere natuur, over de boulevards lopen of lekker op het strand liggen. De laatste dag vertrekt u weer met het vliegtuig vanuit Las Palmas naar Amsterdam.

Nog een tip voor als je deze reis gaat boeken; de balkonhutten beschikken over een heerlijke hangmat waarin je lekker kan luieren, met een geweldig uitzicht op zee.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 02-03-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: 18 maart of 25 maart

Verblijfsduur: 9 dagen (8 nachten) 

Retour: Inclusief

Transfers: Inclusief

Verblijf: Je vaart met de AIDAblu

Verzorging: Binnenhut of buitenhut

Prijs: €959 p.p.

Auto huren? Kijk hier voor goedkope mogelijkheden

Parkeren: Je kan voordelig parkeren bij Schiphol 

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.