13-daagse cruise Athene tot Barcelona €792,-

Bekijk deze deal

Ga nu mee met de Carnival Vista op een 13-daagse reis van Athene naar Barcelona! Genieten van de cultuur van verschillende Europese steden? Boek dan nu deze mooie reis. Deze reis brengt je in een paar dagen op de mooiste plaatsen en zorgt ervoor dat je uitgerust terugkomt van de vakantie.

Op de eerste dag van je reis vlieg je op een comfortabele manier naar Athene, het vertrekpunt van de cruisereis. De tweede dag heb je dan ook ruim de gelegenheid om deze historische stad te bezichtigen. Bezoek bijvoorbeeld de Acropolis met zijn ruïnes, het Olympische stadion of geniet van een heerlijke Griekse maaltijd. Op de derde dag is het tijd om Athene te verlaten en te varen naar Izmir, Turkije. Op de vierde dag kan je je tijd doorbrengen in Izmir. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoekje aan Ephese, het oude winkelcentrum Kemer Alti, de Konak Moskee of het Kültürpark. Op de vijfde dag van de reis zijn we weer in Griekenland aanbeland. In Rhodos kan je onder andere het archeologisch museum bezoeken of de vlindervallei.

De zesde dag ben je op zee en kun je genieten van alle faciliteiten van het schip; van restaurant en zwembad tot theater en casino. Op dit schip verveel je je geen moment.

Op de zevende dag van de reis wordt het derde land aangedaan; Malta. Valletta is hier de ideale stad om door de straatjes te slenteren. Messina, op Sicilië, wordt aangedaan op de achtste dag van de reis. Messina is onder andere bekend van de Dom St. Maria en de Santa Maria degli Alemanni kerk. De negende, tiende en elfde dag breng je door in Italië, respectievelijk in Napels, Civitavecchia en Livorno. Tijd genoeg dus voor een lekkere Italiaanse hap. De twaalfde dag is het tijd voor Marseille, Frankrijk en ten slotte kom je de dertiende dag aan in Barcelona, Spanje.

Deze prachtige, bomvolle reis met de Carnival Vista boek je al vanaf 792 euro!

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 17-02-2016

Details

Boeken: Zo snel mogelijk

Vertrekdata: 22 mei 2016

Verblijfsduur: 13 dagen (12 nachten) 

Retour: Inclusief

Verblijf: Cruiseschip Carnival Vista

Verzorging: Binnenhut, buitenhut, balkonhut of suite

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.