9-daagse cruise Midden-Oosten voor €763

Bekijk deze deal

Negen dagen genieten van een compleet andere cultuur dan de westerse en genieten van de zon? Ontdek nu het Midden-Oosten met een cruiseschip, de Costa Fortuna. In negen dagen brengt de Costa Fortuna je in Dubai, Abu Dhabi, Muscat en Khasab. De eerste twee plaatsen liggen in de Verenigde Arabische Emiraten, de laatste twee plaatsen liggen in Oman.

Dubai, waar je de tweede, derde, achtste en negende dag van je reis verblijft, is een ware metropool. In Dubai vind je oude, historische wijken maar Dubai kent ook de bekende moderne gebieden. Ten zuiden van Dubai is daarnaast de prachtige badplaats Jumeirah Beach te vinden. Oftewel, wat jou in een stad ook aantrekt, Dubai heeft het ongetwijfeld.

In Muscat, de hoofdstad van Oman, waar je de vierde en vijfde dag doorbrengt kan je genieten van prachtige natuur en cultuur. Om het plaatje van het Midden-Oosten compleet te maken kan je in Muscat een bazaar bezoeken. De zesde dag breng je door in Khasab. Hier is het toerisme nog niet opgebloeid, waardoor je nog meer mee krijgt van de cultuur van Oman. Wanneer je in februari of maart meegaat met de Costa Fortuna, kan Khasab worden vervangen door Fujairah of Khor Fakkan.  De zevende dag is het ten slotte tijd voor de moderne stad Abu Dhabi, onder andere bekend van de Formule 1. Net als in Dubai vind je hier alles wat je maar wilt.

Deze reis boek je al vanaf 763 euro per persoon. Hierbij zit de vlucht inbegrepen evenals gebruik van de luxe faciliteiten van de Costa Fortuna. Zo is er aan boord een casino, een uitgebreide spa, diverse zwembaden, meer dan genoeg eetgelegenheden en een theater. Zowel jong als oud hoeft zich op, en naast, dit cruiseschip niet te vervelen.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 27-01-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Van 4 februari tot 24 maart

Verblijfsduur: 9 dagen (8 nachten) 

Transfers: Inclusief

Verblijf: Cruiseschip Costa Favolosa

Verzorging: Binnenhut, buitenhut of balkonhut

Prijs: €763 p.p.

Auto huren? Kijk hier voor plekken waar je je auto goedkoop kwijt kunt

Parkeren: Kijk hier voor parkeren bij Schiphol 

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.