8-daagse cruise Middellandse Zee €599,-

Bekijk deze deal

Genieten van de Middellandse Zee met haar heerlijke zonnetje? Het kan nu met deze mooie 8-daagse cruisreis. Je vliegt van Amsterdam naar Mallorca en maakt van daaruit een prachtige tocht over de Middellandse Zee. Deze cruisereis boek je al vanaf 599 euro per persoon.

In Mallorca aangekomen vaar je met de boot naar Palermo, Italië. Palermo is de hoofdstad van Sicilië en hier kan je een van de vele imposante bouwwerken bekijken. Vervolgens vaar je door naar Napels. Deze stad heeft een typisch Zuid-Italiaans karakter en een historisch centrum. Vervolgens ga je naar Savona, ook in Italië. Deze plaats ligt aan de bloemenriviera van Italië. Vervolgens verlaat je Italië en kom je aan in de bekende Spaanse stad Barcelona. Bezoek in Barcelona een van de bekende highlights zoals bijvoorbeeld de Sagrade Familia. Vervolgens ga je, afhankelijk van de datum van vertrek, naar Ibiza of Valencia. Bezoek hier een van de vele Spaanse winkeltjes of slenter over de boulevard. Vervolgens kom je weer aan op Mallorca en is het helaas weer tijd om na een heerlijke reis weer naar huis terug te keren.

Je vaart met de Costa Fascinosa. Zoals de naam al een beetje zegt is dit een fascinerend schip. Het heeft vele faciliteiten zoals een spa, een 4D-bioscoop en een zwembad. Je verblijft aan boord van dit schop op basis van volpension, dus alle maaltijden zijn inbegrepen.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 07-04-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Verschillende data

Verblijfsduur: 8 dagen, 7 nachten

Retour: Het vliegticket zit bij de prijs inbegrepen

Verblijf: Cruiseschip Costa Fascinosa

Verzorging: Verschillende soorten hutten

Prijs: Vanaf €599,- p.p

Auto huren? Kijk hier voor de goedkoopste opties

Parkeren: Goedkoop bij Schiphol

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.