Cruise van Florida naar Venetie voor €1099

Bekijk deze deal

Kan jij ook zo genieten van de mooie zee? Als jij dat kan, is dit de ideale cruise voor jou. Geniet van zowel de Middellandse Zee als Caribische zee op deze mooie cruisereis. In 23 dagen vaar je met de Costa Deliziosa van Florida naar Venetië, en dat al vanaf 1099 euro.

Je vertrekt vanuit Fort Lauderdale, een stad in Florida, waar je lekker over de boulevard kan slenteren of shoppen in een van de grootste winkelcentra ter wereld, Sawgrass Mills. Vervolgens breng je twee dagen door op zee waarna je San Juan in Puerto Rico aandoet. De volgende dag is het tijd voor St. Thomas op de Maagdeneilanden en die dag daarop voor St. John’s, Antigua.  Er is voldoende tijd om al deze plaatsen lekker te ontdekken.

De zes dagen die volgen breng je wederom door op zee om vervolgens aan te komen op het Canarische eiland Tenerife. Ook hier heb je de gelegenheid om bijvoorbeeld de mooie natuur van dit eiland te ontdekken. Vervolgens worden in Europa de steden Malaga, Marseille, Savona en Napels aangedaan, respectievelijk Spanje, Frankrijk en Italië. Ook deze dagen heb je de tijd om te genieten van de zon, de stranden, de havens, de winkels en de cultuur. Na wederom een dagje op zee doe je Dubrovnik in Kroatië aangedaan en de reis eindigt de 23e dag in Venetië.

Deze hele reis vaar je met de Costa Deliziosa, een nieuw modern schip. Aan bord is een restaurant aanwezig evenals een zwembad, diverse bars, een theater, een casino, winkels, een spa en een bioscoop. Je hoeft je dus niet te vervelen aan boord van de Costa Deliziosa.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 26-02-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Zaterdag 5 maart

Verblijfsduur: 23 dagen (22 nachten) 

Retour: Inclusief

Verblijf: Costa Deliziosa van Florida naar Venetië

Verzorging: Binnenhut, buitenhut, balkonhut of suite

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.