Minicruise Italie en Spanje voor €359

Bekijk deze deal

Zin om er een paar dagen op uit te gaan? Dat kan! Met deze minicruise naar Italië en Spanje ben je er vier dagen heerlijk op uit. Zo bezoek je onder andere Barcelona en Savona. Al vanaf 359 euro per persoon vaar je mee met de Costa Favolosa over de Westelijke Middellandse zee. De vliegreis zit zelfs al bij de prijs inbegrepen.

Waarom moet je meegaan op deze reis? Deze minicruise is de ideale gelegenheid om te kijken hoe jij het vindt om vakantie te vieren op een cruiseschip. Maar wees niet bang, er is ook ruim de gelegenheid om van de cruise af te gaan. Op de tweede dag van deze vierdaagse minicruise kan je de dag spenderen in Savona, Italië. In Savona kan je ontspannen op een van de vele stranden of je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Santa Maria Assunta Kathedraal, een van de culturele hoogtepunten van Savona.

Op de derde dag van je vakantie heb je ’s middags de gelegenheid om een van de vele highlights die Barcelona (Spanje) rijk is te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Park Güell, Camp Nou of De Sagrada Familia. Uiteraard kan je terrasje of een hapje tapas niet ontbreken. De reis eindigt de vierde dag waar hij ook begint; Marseille, Frankrijk.

Het schip, de Costa Favolosa, is zeer modern en heeft een Italiaanse sfeer. Op de Costa Favolosa zijn vier restaurants aanwezig en een pizzeria. Daarnaast is er ook een casino, een theater, twee zwembaden, een internetruimte, een kinderclub, een wellnesscentrum, diverse bars en nog veel meer. Je hebt dus geen tijd om je te vervelen!

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 22-01-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: 19 april en 8 mei

Verblijfsduur: 4 dagen (3 nachten) 

Transfers: Inclusief

Verblijf: Cruiseschip Costa Favolosa

Verzorging: Binnenhut, buitenhut, balkonhut of suite

Prijs: €359 p.p.

Auto huren? Kijk hier voor goedkope mogelijkheden

Parkeren: Goedkoop bij Schiphol of Eindhoven

Vliegticket? Ga naar BudgetAir

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.