4 dagen Van Der Valk in Leusden voor €59,50

Bekijk deze deal

Voor een leuke vakantie hoef je tegenwoordig helemaal niet ver te reizen. Ook in Nederland hebben we namelijk ontzettend leuke eindbestemmingen en zijn er vele interessante locaties om te ontdekken. Een voorbeeld van zo’n leuke vakantie in Nederland is bijvoorbeeld een lang weekend in het mooie Leusden, nabij Utrecht.

Van Der Valk heeft nu een super voordelige aanbieding waarbij je drie nachten kunt overnachten in het Van Der Valk hotel in Leusden inclusief drie keer een luxe ontbijtbuffet. De  hotelkamer beschikt over een televisie, een mooi balkon en een eigen ruime badkamer met een douche en toilet. Daarnaast is het hele hotel voorzien van snel en gratis internet en kunt u in het restaurant heerlijk ontbijten, lunchen of dineren.

Het Van Der Valk hotel in Leusden bevindt zich middenin de natuur op de Utrechtse Heuvelrug, tussen Amersfoort en Utrecht. Leusden is een indrukwekkende stad met een rijke geschiedenis. De grote stadsmuur met de stadspoort creeërt een bijzonder contrast met de eigentijdse nieuwe bouwwerken. De omgeving biedt reizigers prachtige uitzichten en eindeloze groene velden. Nabij gelegen vind je onder andere de bossen van de Veluwe en leuke attractieparken als het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi World in Biddinghuizen.

Heb je even genoeg van de natuur? Breng dan een bezoekje aan het centrum van de stad Utrecht. De uiterst sfeervolle binnenstad wordt gekenmerkt door leuke winkels, indrukwekkende musea en kunst, en een combinatie tussen een rijke historie en moderne architectuur. In het hart van de mooie stad staat één van de mooiste en bekendste kerken van Nederland. Het gotische De Dom is ruim 112 meter hoog en staat voornamelijk bekend om de grote muurschilderingen en de dertiende eeuwse mozaiekvloer. Wanneer u de hoogtepunten van de stad bewonderd hebt, kunt u heerlijk dineren in één van de vele gezellige restaurants of cafe’s die in de stad gevestigd zijn.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 22-10-2015

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Oktober t/m februari

Verblijfsduur: 4 dagen (3 nachten) 

Verblijf: Van Der Valk hotel

Prijs: €59 p.p.

Boekingskosten: €19,95 per boeking

Voorwaarden: De boeking kan niet geannuleerd worden

Retour: Eigen vervoer

Auto huren? Vergelijk hier de verschillende aanbieders

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.