Voor slechts €49,50 drie dagen naar Texel

Bekijk deze deal

Texel is een prachtig waddeneiland. Het is het grootste eiland van Nederland. Het eiland leent zich uitstekend voor een ontspannende vakantie. Wil jij ook eens een leuke vakantie of een weekendje weg op dit leuk eiland meemaken? Wanneer je deze deal boekt, kun je al voor slechts €49,50 drie dagen naar Texel! Dit is inclusief het verblijf en ontbijt.

Je overnacht in Vakantiepark De Krim, in een luxe kamer in een mooi hotelchalet. Dit chalet is centraal gelegen en bevindt zich in de buurt van allerlei leuke plekken en interessante bezienswaardigheden. De Krim bevindt zich middenin de prachtige natuur en dichtbij het strand. In het vakantiepark kun je gebruik maken van faciliteiten als het binnenzwembad,  de indoor midgetgolf en lasergame, de golfbaan, het boerenerf en de fietsverhuur. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt naar het chalet gebracht. Voor het diner kun je terecht bij een van de vele restaurants of cafe’s op het eiland of het restaurant van het park.

Op Texel is altijd veel te doen voor zowel jong en oud. Je kunt heerlijk uitwaaien en van de natuur genieten op één van de grote zandstranden, of een wandel-of fietstocht maken door de prachtige natuurgebieden en parken. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Park Duinen in het uitgestrekte duingebied op het eiland. In dit park vind je grote groene bossen waar je eindeloos doorheen kunt wandelen, en mooie uitzichten op de zee en haar stranden. Ook natuurgebied De Slufter is zeker een bezoekje waard. Dit unieke natuurgebied is ontstaan door dijkdoorbraken en onder de invloed van eb en vloed. Dit heeft niet alleen invloed op de omgeving gehad, maar ook op de dieren die er nu leven. Ook kun je er voor kiezen om de vuurtoren te beklimmen, en vanaf hier over het eiland uit de kijken. Op Texel bevindt zich ook het Ecomare, oftewel de zeehondenopvang. Ben je toe aan wat cultuur? Ga dan naar één van de vele interessante musea op Texel, zoals bijvoorbeeld het bijzondere Schipbreuk- en Juttersmuseum en het Kaap Skil museum.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 24-11-2015

Details

Boeken: 13 november t/m donderdag 26 november

Vertrekdata: Oktober t/m januari

Verblijfsduur: 3 dagen (2 nachten) 

Verblijf: Vakantiepark De Krim

Prijs: €49,50 p.p.

Boekingskosten: €20 per boeking

Voorwaarden: Geldig op basis van 2 personen

Retour: Eigen vervoer

Auto huren? Vergelijk hier de verschillende opties

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.