€89 voor 3-daagse stedentrip Warschau

Wanneer je nu boekt kun je al 3 dagen van cultuur genieten in Warschau voor slechts €89 per persoon. Dit is al inclusief een retourvlucht vanaf Eindhoven Airport en het verblijf in Oxygen Residence Apartments.

Bekijk deze deal >

Goedkope stedentrip aanbiedingen

3 dagen en 5-sterren naar London voor maar €179

Heb je altijd al eens de bijzondere stad London willen bezoeken? Dat snappen wij helemaal. Het is namelijk één van de mooiste en meest levendige steden in Europa. En het mooiste is; je kunt hier in maart heel luxe 3 dagen naartoe voor slechts €179!Dit is al inclusief een retourvlucht vanaf Weeze, het VIJF-sterren verblijf, en nog veel meer.

Lees meer

Voordelige stedentrip naar Riga voor slechts €99

Riga, vaak ook wel “de parel van de Baltische Staten” genoemd, is de prachtige hoofdstad van het veelzijdige Letland met een historisch binnenstad die is opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je kunt nu al op een voordelige stedentrip naar Riga voor slechts €99 inclusief vluchten, de handbagage, het verblijf in Rixwell Irina Hotel en het ontbijt!

Lees meer

8 dagen naar de prachtige Dordogne voor slechts €299

De Dordogne is misschien wel een van de mooiste regio's in Frankrijk. Overal waar je kijkt wordt je omringd door prachtige natuur en heuvels, en de stadjes kennen stuk voor stuk een rijke historie.  Je kunt nu al 8 dagen naar de Dordogne voor slechts €299  inclusie fhet verblijf in Vakantiepark Le Lac Bleu en toegang tot de faciliteiten, wifi en parkeren.

Lees meer

3 dagen cultuur in Praag voor slechts €79

Wanneer je zin hebt in een leuke stedentrip en het lieftst luxe maar toch goedkoop op reis wilt, dan is dit de deal voor jou. Je kunt nu namelijk al op een 3-daagse stedentrip voor slechts €79! Dit is al inclusief het verblijf in Hotel International Prague, de vluchten, de handbagage, een dagelijks ontbijt en een lekker glaasje bubbels bij aankomst.

Lees meer

3-daagse stedentrip Stockholm voor slechts €179

Zweden is een veelzijdig land dat reizigers veel te bieden heeft. Je verveelt je dan ook geen moment tijdens een stedentrip naar één van de grotere steden in dit land. En laten wij nou net een heel voordelige deal voor een stedentrip naar de levendige hoofdstad van Zweden gevonden hebben! Je kunt namelijk al 3 dagen naar Stockholm voor maar €179!

Lees meer

3 dagen romantiek in Venetie voor slechts €99

Venetie is de perfecte bestemming voor een stedentrip. Of je nou alleen, met vrienden of met een geliefde deze magische plek bezoekt; je verveelt je geen moment! Je kunt hier al 3 dagen naartoe voor maar €99. Dit is onder andere al inclusief 2 overnachtingen in het comfortabele en centraal gelegen 3-sterren Hotel Tintoretto en een dagelijks ontbijt.

Lees meer

3-daagse stedentrip in Barcelona voor slechts €119

Zin in een leuke stedentrip, en ben je ook wel toe aan warmere temperaturen? Ga dan naar het veelzijdige Barcelona! Voor een 3-daagse stedentrip betaal je nu slechts €119. Deze voordelige aanbieding is al inclusief een retourvlucht vanaf de zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport, het verblijf in Hotel Amrey Sant Pau, een dagelijks ontbijt, en handbagage.

Lees meer

3-daagse stedentrip naar Boedapest voor maar €65

Het is weer tijd voor een leuke stedentrip! Je kunt nu namelijk super voordelig een paar dagen naar het beeldschone Boedapest. Je kunt nu al 3 dagen naar de sfeervolle hoofdstad van Hongarije voor slechts €65! Deze topdeal is al inclusief een retourvlucht vanaf Charleroi Airport (of Eindhoven voor een tientje meer), de handbagage en het verblijf in Nova Apartments.

Lees meer

6-daagse stedentrip New York voor slechts €527

Wat hebben het Vrijheidsbeeld, Ground Zero, en het Empire State Building met elkaar gemeen? Ze bevinden zich allemaal in de indrukwekkende stad New York! En jij kunt al deze hoogtepunten gaan bewonderen tijdens een onvergetelijke stedentrip. Voor een 6-daagse stedentrip New York betaal je nu namelijk slechts €527 inclusief het verblijf, en de vluchten.

Lees meer

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.