Enkele reis naar Bangkok voor slechts €185

Bekijk deze deal

Bangkok is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Thailand. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Menam, dichtbij de Golf van Thailand. Bangkok heeft een rijke geschiedenis die je overal in de stad terug kunt zien, bijvoorbeeld in de eeuwenoude prachtige tempels. Ook beschikt de stad over een groot aantal interessante bezienswaardigheden, waaronder bijvoorbeeld Wat Pho met de enorme liggende boeddha, de tempel Wat Arun, Lumpini Park en de verscheidene markten. Heb je deze prachtige bestemming altijd al eens van je bucketlist af willen strepen? Grijp dan nu je kans! Wanneer je snel boekt kun je namelijk voor een voordelige prijs naar deze droomlocatie vliegen met een super goedkope vliegticket.

Je vertrekt met deze deal met luchtvaartmaatschappij Ukraine International Airlines vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Bangkok. De luchthaven van aankomst is vervolgens Suvarnabhumi Intional Airport. Tussendoor maak je een korte stop in Kiev. Je vertrekt op woensdag 22 juni 2016, en kunt zelf aangeven hoe lang je hier vervolgens wilt blijven. Op die dag kun je namelijk al naar Bangkok vliegen voor de ontzettend lage prijs van slechts €185! Goedkoper dan dit kan haast niet.

De prijzen van de retourtickets naar Bangkok gelden per persoon. De prijzen zijn exclusief € 27,00 boekingskosten per boeking en eventuele kosten voor de ruimbagage per persoon. Wel is de prijs inclusief handbagage. Gewone boekingen bij Cheaptickets zijn altijd definitief, en wanneer je wilt annuleren zijn hier kosten aan verbonden. Daarom biedt de website ook premium pakketten aan van €8,99 extra. Hiermee kun je de boeking gratis annuleren bij Cheaptickets, krijg je €20 korting op de volgende boeking en krijg je een sms bij vertraging.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 25-02-2016

Details

Boeken: Zo snel mogelijk, op is op

Vertrekdata: 22 juni

Verblijfsduur: Zelf invullen 

Retour: Amsterdam - Bangkok

Maatschappij: Ukraine International Airlines

Bagage: Inclusief handbagage, ruimbagage bij te boeken

Transfers: Exclusief

Prijs: Vanaf €185

Auto huren? Zoek hier de goedkoopste mogelijkheden

Parkeren: Voordelig bij Schiphol Smart Parking

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.