Retourticket New York voor €277

Bekijk deze deal

New York is een stad die iedereen eens bezocht moet hebben. New York ‘leeft’ 24 uur per dag en heeft een bijzondere uitwerking op een ieder die in de stad geweest is. Niet voor niets is New York het onderwerp voor een groot aantal liedjes en een plek waar een hoop wereldberoemde films en series zijn opgenomen. Werp één blik op de indrukwekkende skyline van Manhatten en je weet  dat je op een unieke plek beland bent. Enkele van de meest beroemde en populaire bezienswaardigheden ter wereld zijn in de stad gevestigd. Twijfel dus niet, en boek snel een vakantie of korte stedentrip om nooit te vergeten!

Wanneer je zo spoedig mogelijk boekt kun je al naar New York voor de bizar lage prijs van slechts €277! Het gaat dan niet om een enkele reis, maar zelfs om een retourticket van en naar de Amerikaanse stad. Heb jij altijd al eens een keer New York willen bezoeken, maar laat je budget het normaal gesproken niet toe? Dan is dit dus je kans! Je vertrekt wanneer je deze deal boekt vanaf de luchthaven in Düsseldorf in Duitsland, en reist vanaf hier naar ‘The Big Apple’.
 
Wanneer je in New York aankomt zijn er verschillende prachtige locaties en bouwwerken die zeker de moeite waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan het enorme Vrijheidsbeeld, Times Square, The Empire State Building, het prachtige groene Central Park, Rockefeller Center, en nog vele andere indrukwekkende bezienswaardigheden. Ook beschikt de stad over een bruisend nachtleven en kun je er heerlijk uit eten of eindeloos winkelen in de grote winkelstraten- en centra.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 20-11-2015

Details

Boeken: Zo snel mogelijk, op is op

Vertrekdata: Januari t/m maart 2016

Verblijfsduur: Zelf invullen 

Retour: Düsseldorf - New York

Bagage: Inclusief handbagage, ruimbagage optioneel bijboeken

Transfers: Exclusief

Prijs: Vanaf €277

Auto huren? Zoek hier de goedkoopste mogelijkheden

 

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.