Retourtickets Colombia voor slechts €384

Bekijk deze deal

Colombia is een land in het noordwesten van Zuid-Amerika en grenst aan de aan de Caraïbische Zee. Het is een super veelzijdig land met prachtige natuurgebieden, maar ook levendige steden en dorpen met een rijke cultuur en interessante bezienswaardigheden. Overal vind je grote goudgele zandstranden die voor een mooi contrast zorgen met het helderblauwe water van de zee. Mede hierdoor is het een super populaire vakantiebestemming. Wil jij wel eens een bezoekje brengen aan Colombia? Grijp dan nu je kans! Je kunt namelijk op verschillende datums voor slechts €384 naar- en van Colombia vliegen!

Je vindt de retourtickets bij Schipholtickets. De zomervakantie valt onder het echte hoogseizoen, en in die periode zijn de vliegtickets duurder. Verder vind je op een groot aantal verschillende datums van mei tot en met oktober super voordelige vliegtickets van slechts €384 of tegen een kleine meerprijs. Deze prijzen zijn al inclusief zowel de handbagage als de ruimbagage! Wel moet je rekening houden met boekingskosten van €29,50 per persoon. Alle prijzen zijn op basis van één persoon.

Je vliegt met deze vliegtickets van Amsterdam Airport Schiphol naar de luchthaven van Bogota in Colombia. Bogota is de prachtige hoofstad van het land. De reis wordt verzorgd door de bekende luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines. De meeste vluchten van Amsterdam naar Colombia maken 1 of 2 keer een korte stop, waarna je moet overstappen. Wacht niet te lang met het boeken van de tickets, want de boekingen gaan hard en op is op!

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 27-02-2016

Details

Boeken: Zo snel mogelijk, op is op

Vertrekdata: Verschillende data in mei t/m oktober mogelijk

Verblijfsduur: Zelf invullen 

Retour: Amsterdam - Bogota

Maatschappij: Turkish Airlines

Bagage: Inclusief 

Transfers: Exclusief

Verblijf: Exclusief, vind hier voordelige hotels 

Prijs: Vanaf €384

Auto huren? Zoek hier de goedkoopste mogelijkheden

Parkeren: Voordelig bij Schiphol Smart Parking

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.