Retourtickets Tanzania voor maar €381

Bekijk deze deal

Tanzania staat bekend om de enorme safari-parken waar je ‘de big 5’ kunt spotten, de prachtige natuur, de geweldige sfeer en de heerlijke temperaturen. Dit alles maakt het een bestemming waar toeristen zich nooit zullen vervelen. Het vormt tenslotte het perfecte recept voor een onvergetelijke ervaring.

Op schipholtickets vind je momenteel een hoop super voordelige vliegtickets naar het prachtige Tanzania! Wanneer je niet te lang wacht met boeken kun je namelijk al voor slechts €381 per persoon een retourticket aanschaffen naar deze droombestemming. Goedkoper kan haast niet! Je kunt deze super voordelige retourtickets naar Tanzania boeken tot en met december, met als enige uitzonderingen feestdagen en de schoolvakanties.

Je vliegt vanaf de luchthaven van Brussel in de economy class naar de luchthaven Dar Es Salaam. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf Amsterdam Airport Schiphol te vliegen, maar dan betaal je iets meer voor een ticket. De vlucht wordt aangeboden door luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines. De prijs voor de retourtickets naar Tanzania is inclusief zowel de handbagage als de ruimbagage, en exclusief exclusief eenmalige boekingskosten van €29,50. De prijzen zijn op basis van één persoon. De tickets zijn exclusief hotels en transfers, maar deze kun je er super voordelig bij boeken.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 22-02-2016

Details

Boeken: Zo snel mogelijk, op is op

Vertrekdata: Verschillende data mogelijk

Verblijfsduur: Zelf invullen 

Retour: Amsterdam - Tanzania

Maatschappij: Ukraine International Airlines

Bagage: Inclusief 

Transfers: Exclusief

Prijs: Vanaf €381

Auto huren? Zoek hier de goedkoopste mogelijkheden

Parkeren: Voordelig bij Schiphol Smart Parking

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.