Vluchten naar het Caribisch gebied voor €479

Bekijk deze deal

De winter is inmiddels al een tijdje geleden begonnen in Nederland. De temperaturen dalen flink, en binnenkort kunnen we misschien al wel de eerste sneeuw verwachten! Ben je geen type voor de winter en mis de je warme temperaturen van de zomer? Boek dan snel een fantastische reis naar enkele van de mooiste zonnige eindbestemmingen. Je kunt al naar het Caribisch gebied vliegen voor de lage prijs van slechts €479,-!

Je vlucht vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar een eindbestemming naar keuze. Vlieg bijvoorbeeld super voordelig naar Curaçao, Aruba, Jamaica, De Dominicaanse Republiek, Bonaire of Sint Maarten! Vanaf deze eindbestemmingen vlieg je ook weer terug naar Schiphol. Geniet hier van de warme zon, de prachtige zee en de prachtige langgerekte zandstranden. Kom helemaal tot rust en plan een onspannende vakantie aan het water, of kom juist lekker los en geniet van het gezellige uitgaansleven dat zich op enkele van deze leuke eilanden afspeelt. Je bent in ieder geval zeker van een geweldige vakantie in de zon!

De luchtvaartmaatschappij waarmee je tijdens deze vluchten reist is TUIfly. De handbagage is bij deze luchtvaartmaatschappij al bij de prijs inbegrepen. Wil je graag wat meer bagage meenemen? Dan heb je de mogelijkheden om voor een kleine vergoeding extra ruimbagage bij te boeken.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 10-11-2015

Details

Boeken: Zo snel mogelijk, op is op

Vertrekdata: November en december

Verblijfsduur: Zelf invullen 

Retour: Amsterdam - Caribische bestemming naar keuze

Maatschappij: TUIfly

Bagage: Inclusief handbagage, ruimbagage kun je bijboeken

Transfers: Exclusief

Prijs: Vanaf €479 

Auto huren? Zoek hier de goedkoopste mogelijkheden

Parkeren: Goedkoop parkeren kan bij Schiphol Smart Parking

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.