€25 korting op huurauto's in Amerika

Bekijk deze deal

Ga je binnenkort op reis in Amerika? Dan heb je er vast over nagedacht om een auto te huren. Wanneer je met de auto reist kun je zelf bepalen waar je heen gaat en op welk tempo. Zo heb je veel vrijheid tijdens je reis. Gelukkig hoeft het huren van een auto in Amerika helemaal niet duur te zijn, vooral niet met mooie aanbiedingen zoals deze!

Alamo viert binnenkort haar 25-jarig bestaan. Om dit te vieren biedt de populaire aanbieder van huurauto’s in zowel het binnen- als buitenland de komende tijd een mooie korting aan. Wanneer je nu je mooie Amerika reis boekt kun je profiteren van een voordelige deal waarbij boekingen met vertrek voor 31 maart 2016 nu €25 korting krijgen!

Gebruik bij het plaatsen de reservering voor een huurauto in Amerika de couponcode JUBILEUM25. De korting wordt dan automatisch voor je verrekend. De prijs die dan getoond wordt is inclusief de korting. De minimun huurperiode is 7 dagen. De korting is alleen geldig wanneer je een huurauto reserveert vóór 1 april en ook voor deze datum aan de reis begint. Om een auto te kunnen huren moet je tenminste 25 jaar zijn.

Op de site van Alamo kun je aangeven waar je de auto wilt ophalen en waar je deze weer in wilt leveren. Alamo heeft een groot aantal vestigingen die verspreid zijn over het hele land. Je hebt daardoor de keuze uit verschillende ophaal- en inleverplekken. Geef ook de ophaal tijd en de inlevertijd aan.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 24-12-2015

Details

Boeken: T/m 31 maart 2016

Te huren tot: Uiterlijke vertrekdatum 31 maart

Verhuurder: Alamo

Prijs: Afhankelijk van reisperiode, beschikbaarheid en auto

Korting: €25

Auto ophalen: Verschillende locaties in Amerika mogelijk

Auto inleveren: Verschillende locaties in Amerika mogelijk

Geldig in: Amerika

Vlucht boeken: Boek hier een voordelige vlucht

Hotel boeken: Boek hier een voordelig hotel

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.