Doneren

Wij van wetravelcheap.nl willen natuurlijk zo veel mogelijk mensen helpen bij het vinden van de leukste en meest voordelige reizen. Om dit te kunnen blijven doen hebben wij echter wel jouw hulp nodig! Hieronder kun je vinden hoe jij ons kunt helpen voortbestaan.

Heb je een geweldige reis of actie gevonden op wetravelcheap.nl en wil je gaan boeken? Klik dan via de pagina op onze website op ‘bekijk deze deal’, waarna je doorverwezen zal worden naar een pagina waar je deze deal kunt boeken. Door dit te doen steun je de website en maak je het voor ons makkelijker om topdeals met jou te kunnen blijven delen!

Ben je op een andere site een aanbieding tegengekomen die niet op wetravelcheap.nl staat, of heb je een aanbieding gevonden die enigszins verschilt van een aanbieding die wij geplaatst hebben? Dan kun je wetravelcheap.nl alsnog steunen. Er is namelijk nog een manier waarop je geheel gratis kunt ‘doneren’ aan deze website. Wanneer je de link van de aanbieding naar ons toestuurt via de email [email protected] of via het contactformulier met de vertrek- en aankomstdatum van de reis, het aantal personen dat op reis gaat en de eindbestemming, dan sturen bij zo spoedig mogelijk een link naar jou terug. Vervolgens kun jij via deze link voor dezelfde prijs jouw reis of aanbieding boeken. Je draagt dan je steentje bij aan het voortbestaan van de website, doordat wij via deze handeling een kleine commissie van de boeking ontvangen. 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.