Disclaimer

Voor jou een goedkope vakantie vinden met uitstekende voorwaarden, dat is ons doel. Ondanks dat we met ons team uiterst ons best doen (lees; eerlijk en onafhankelijk) uitstekende reisaanbiedingen proberen te zoeken maakt iedereen wel eens een foutje. Ook kan het voorkomen dat informatie verouderd is, dit is echter nooit helemaal te voorkomen aangezien reisaanbiedingen over het algemeen tijdelijk zijn. Maar mocht onze informatie onjuist of onvolledig zijn dan horen wij dit graag zodat we dit kunnen verbeteren en in de toekomst kunnen voorkomen. 

Het gebruik van de informatie op wetravelcheap.nl en een hierop gebaseerde beslissing tot aankoop zijn op eigen risico van de bezoeker. Wetravelcheap.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de informatie beschikbaar op onze website. De informatie op onze website is beschermd en het is niet toegestaan deze informatie, op welke wijze dan ook, over te nemen, openbaar te maken of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van wetravelcheap.nl.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele inhoud en het gehele gebruik van wetravelcheap.nl. Door gebruik te maken van wetravelcheap.nl accepteer je deze disclaimer.

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.