Met 10% korting auto's huren in Noorwegen

Bekijk deze deal

Noorwegen is het land van grote bossen, fjorden, gletsjers, meren en natuurlijk het indrukwekkende noorderlicht. Het is een veelzijdig land en de perfecte eindbestemming voor liefhebbers van sportieve vakanties en prachtige natuur, maar ook fans van kunst en cultuur zullen zich hier goed vermaken in de grotere steden! Wil jij binnenkort het land zelf eens gaan verkennen? Dan raden wij aan om een auto te huren en geheel op eigen tempo het prachtige land te gaan bekijken en op die manier de mooiste bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters te gaan bezoeken. Wij hebben nu een mooie aanbieding voor jou gevonden voor het huren van een auto in Noorwegen!

Wanneer je een auto huurt bij Europcar kun je profiteren van super voordelige prijzen. Reserveer snel en krijg maar liefst 10% korting op het totaalbedrag. De korting is geldig op alle reizen met als uiterlijke vertrekdatum donderdag 31 maart 2016. Boekingen moeten dan wel geplaatst worden vóór woensdag 30 maart. De korting is geldig op bijna alle autotypes van Europcar Noorwegen en wordt automatisch voor jou verrekend bij het boeken. De prijzen van Europcar zijn altijd inclusief een WA-verzekering, winterfees, belastingen en tolgelden, en exclusief de kosten voor brandstof.

Er zijn verschillende locaties in Noorwegen waar je de auto kunt ophalen. Europcar heeft namelijk vestigingen in de steden Trømsø, Bodø, Evenes, Kirkenes, Leknes en Narvik. Deze vestigingen zijn dus verspreid over het hele land. Vervolgens kun je aan het einde van de reis de auto ook weer inleveren bij één van deze vestigingen.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 03-12-2015

Details

Boeken: Voor 30 maart 2016

Te huren tot: Uiterlijke vertrekdatum 31 maart

Verhuurder: Europcar

Prijs: Afhankelijk van reisperiode, beschikbaarheid en auto

Korting: 10%

Auto ophalen: Trømsø, Bodø, Evenes, Kirkenes, Leknes of Narvik

Auto inleveren: Trømsø, Bodø, Evenes, Kirkenes, Leknes of Narvik

Geldig in: Noorwegen

Vlucht boeken: Boek een goedkope vlucht naar Noorwegen

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.