Nieuwjaarskorting van 15% bij Europcar

Bekijk deze deal

Ga je binnenkort op vakantie, of heb je een leuk weekendje weg op de planning staan? Dan heb je er misschien wel over nagedacht om een auto te huren. Dit geeft je namelijk meer vrijheid, en kan soms zelfs goedkoper zijn dan reizen met het openbaar vervoer! Het huren van een auto hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Al helemaal niet bij Europcar, een aanbieder die super voordelige prijzen hanteert. Wanneer je binnenkort een reservering plaatst voor een huurauto bij Europcar kun je zelfs profiteren van een  handige nieuwjaarskorting!

We bevinden ons inmiddels in het jaar 2016, en de winter is in volle gang. Het is koud buiten, en het wordt vroeg donker. Dit bekent echter niet dat we allemaal binnen moeten blijven! Ga er in plaats daarvan juist op uit, en plan een leuk reisje in het binnen- of buitenland. Wanneer je tijdens zo’n reisje een auto huurt bij Europcar, kun je profiteren van flinke kortingen. Plaats uiterlijk zondag 31 januari een reservering bij de aanbieder, en krijg vervolgens 15% korting op de gewenste huurauto! Op die manier bespaar je een hoop geld en kun je super voordelig een leuke auto huren.

Je krijgt bij Europcar altijd een jonge en moderne auto, en je hebt de keuze uit verschillende modellen. De korting is geldig op alle soorten personenauto’s en in alle Nederlandse stadsvestigingen. Funway kaarthouders krijgen zelfs 10% extra korting op deze aanbieding. De prijs van het huren van een auto is inclusief inzittenden verzekering en 24/7 gratis pechhulp in Europa.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 13-01-2016

Details

Boeken: Uiterlijk 31 januari

Te huren tot: Zelf aangeven

Verhuurder: Europcar

Prijs: Afhankelijk van reisperiode, beschikbaarheid en auto

Korting: 15%

Het soort auto: Alle personenauto's

Auto ophalen: Verschillende vestigingen in Nederland mogelijk

Auto inleveren: Verschillende vestigingen in Nederland mogelijk

Geldig in: Alle Nederlandse vestigingen

 

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.