Valentijnskorting op huurauto's bij Hertz

Bekijk deze deal

Februari is inmiddels weer begonnen, en over slechts een paar dagen is het al weer Valentijnsdag! Dit is natuurlijk de perfecte gelegenheid om iets leuks met jouw partner te gaan doen. Willen jullie samen wat tijd doorbrengen, maar heb je nog geen plannen? Plan dan eens een leuke weekendje weg! Zo kun je super romantisch met zijn tweetjes een leuke stad gaan verkennen en op avontuur. Voor de spontane romanticus heeft auto verhuurder Herz nu een voordelige aanbieding!

Geniet nu van een lang weekend weg met jouw geliefde en bespaar een hoop geld op een huurauto. Wanneer je voor Valentijnsdag een reservering voor een huurauto plaatst op de website van Hertz, dan ontvang je nu maar liefst 15% korting op de huurprijs! Deze korting wordt tijdens het reserveren automatisch voor jou verrekend.

Hertz beschikt over verschillende vestigingen in Nederland, maar ook in het buitenland. Je kunt er voor kiezen om een huurauto op te halen of in te leveren bij een Nederlandse vestiging of een vestiging in Europa, maar ook buiten Europa beschikt de aanbieder over verschillende mogelijkheden. Waar je ook naartoe gaat, de Valentijnskorting is sowieso geldig. Daarnaast is de korting geldig op een ruim aantal verschillende soorten auto’s. Wacht dus niet te lang, en boek snel een romantisch weekendje weg voor Valentijnsdag met een voordelige huurauto!

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 09-02-2016

Details

Boeken: Tot en met 14 februari

Te huren tot: Het valentijnsweekend

Verhuurder: Hertz

Prijs: Afhankelijk van de reservering

Korting: 15%

Auto ophalen: Wereldwijd verschillende opties mogelijk

Auto inleveren: Wereldwijd verschillende opties mogelijk

Geldig in: Alle vestigingen van Hertz

Vlucht boeken: Boek hier een goedkope vlucht 

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.