Voordelig auto's huren in Amerika

Bekijk deze deal

Amerika heeft enorm veel te bieden op alle denkbare vlakken. In het land vind je grote steden met torenhoge wolkenkrabbers, maar ook prachtige enorme natuurgebieden met indrukwekkende uitzichten. In elke staat kom je eigenlijk wel een hoogtepunt tegen. Het enorme land kan daarom eigenlijk het best ontdekt worden met het eigen vervoer, met bijvoorbeeld een auto of camper. Zie je het wel zitten om volgend jaar “the land of the free” te bezoeken? Wanneer je van plan bent om een mooie reis door Amerika te maken en graag een auto wilt huren ben je bij Alamo aan het juiste adres. Bij Alamo kun je namelijk profiteren van voordelige Amerika tarieven!

Alamo verhuurt goedkope auto’s in Amerika. Wanneer je in 2016 op reis wilt in Amerika kun je nu al een reservering plaatsen op hun website. Wanneer je voor donderdag 31 december een reservering plaatst voor een huurauto en een rondreis door Californië gaat maken of op zonvakantie gaat in Florida, kun je daarnaast ook nog eens profiteren van de vroegboekkorting van Alamo. Zo kun je geheel naar eigen wens Amerika gaan verkennen voor de meest voordelige prijzen.

Wanneer je een reservering plaatst bij Alamo kun je op de site aangeven naar welk land je reist, in welke stad je de auto op wilt halen, en waar de auto vervolgens ingeleverd zal worden. Vervolgens geef je aan wat de ophaal- en terugbrengdatums en tijden zijn. Alamo toont dan de verschillende mogelijkheden voor het huren van een auto. Je ziet de verschillende auto types met een korte beschrijving en de prijs. Twijfel niet langer, en boek een geweldige Amerika reis met een voordelige huurauto van Alamo!

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 06-11-2015

Details

Boeken: Voor 31 oktober

Te huren tot: Eind 2016 

Verhuurder: Alamo

Prijs: Afhankelijk van reisperiode, beschikbaarheid en auto

Vroegboekkorting: Geldig in Florida en Californië

Auto ophalen: Verschillende opties in Amerika mogelijk

Auto inleveren: Verschillende opties in Amerika mogelijk

Geldig in: Amerika

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.