Voordelige Europcar weekendtarieven

Bekijk deze deal

Wanneer je binnenkort een gezellig weekendje op vakantie gaat en graag een auto zou willen huren, dan heeft Europcar nu de perfecte aanbieding voor jou. Wanneer je bij ’s weekend een auto huurt bij Europcar kun je namelijk profiteren van super voordelige weekendtarieven. Hierdoor kun je een hoop geld besparen en kun je voor een geweldige prijs met een leuke auto aan je gezellig weekend beginnen!

Je kunt er bij Europcar voor kiezen om de auto te huren voor een kort of voor een lang weekend. Een kort weekend is van vrijdag 17:00 uur tot en met maandag 9:00 uur. Heb je de auto langer nodig? Kies dan voor een langere huurperiode. Een lang weekend begint bijvoorbeeld donderdag om 17:00 uur en duurt tot maandag 9:00 uur, of het weekend begint op vrijdag om 17:00 uur en duurt tot dinsdag 9:00 uur. De kortingen voor de gewenste huurperiode wordt automatisch voor je berekend wanneer je een reservering plaatst.

Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in heel Nederland. Je kunt de huurauto bij ieder van deze vestigingen ophalen en inleveren. Wanneer je een auto huurt bij Europcar ben je er altijd van verzekerd dat je een jonge auto krijgt waar niks aan mankeert. De weekendtarieven zijn geldig op alle personenauto’s die het bedrijf aanbiedt.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 09-11-2015

Details

Boeken: Wanneer je wilt

Te huren tot: In het weekend, wanneer je wilt  

Verhuurder: Europcar

Prijs: Afhankelijk van reisperiode, beschikbaarheid en auto

Auto ophalen: Verschillende opties in Nederland mogelijk

Auto inleveren: Verschillende opties in Nederland mogelijk

Geldig in: Nederland

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.