Huur campers in Zuid-Afrika met 20% korting

Bekijk deze deal

Heb jij altijd al eens een rondreis door Zuid-Afrika willen maken? Dan heb je er vast over nagedacht om dit met een camper te gaan doen. Op die manier kun je gaan en staan waar je wilt en kun je zelf je reis indelen. Gelukkig hoeft het huren van een camper helemaal niet zo veel geld te kosten. WorldWideCampers heeft nu namelijk een mooie aanbieding voor vakantiegangers die Zuid-Afrika willen bezoeken!

Wanneer jij volgend jaar een rondreis wilt maken door Zuid-Afrika, dan kun je bij deze aanbieder een mooie camper huren met maar liefst 20% korting op de totale huurprijs! Dit bespaart je een hoop geld, wat je tijdens je reis bijvoorbeeld aan leuke activiteiten of aan lekker eten kunt besteden. Het gaat hij deze aanbieding om de moderne campermodellen Discoverer-4 en de Discoverer-6. De korting wordt automatisch voor je verrekend wanneer je een boeking plaatst en is niet geldig op de verzekering of transfers.

WorldWideCampers heeft vestigingen op verschillende plekken in Zuid-Afrika. Hierdoor kun je er zelf voor kiezen op welke locatie jij met de reis begint of waar deze eindigt. Je moet om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding de camper ophalen tussen zondag 1 mei en maandag 20 juni 2016. In deze periode moet de camper ook weer ingeleverd worden. De minimale huurperiode van de camper is vijf dagen. Een reservering kan dat ook geplaatst worden op de site van WorldWideCampers tot halverwege juni. Wacht echter niet te lang, want de deal is op basis van beschikbaarheid en hiervoor geldt dus: op = op!

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 15-12-2015

Details

Boeken: Tot en met halverwege juni

Vertrekdata: Tussen zondag 1 mei en maandag 20 juni

Te huren: Minimaal 5 dagen

Retour: Exclusief

Vlucht boeken: Boek hier een voordelige vlucht

Verhuurder: World Wide Campers

Prijs: Verschilt per campertype en reis

Korting: 20%

Camper ophalen: Verschillende opties in Zuid-Afrika

Camper inleveren: Verschillende opties in Zuid-Afrika

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.