Camper huren in Nieuw-Zeeland

Het schitterende Nieuw-Zeeland bestaat uit het Noorder- en Zuidereiland, en is zonder twijfel één van de verste bestemmingen om op vakantie te gaan. Voordat je in Nieuw-Zeeland voet aan de grond zet heb je er al een hele lange reis opzitten. Eenmaal daar merk je al snel dat dit absoluut de moeite waard was. Op het Vulkanische Noordereiland kun je prachtige wandelingen maken en op het Zuidereiland geniet je van de schitterende kust en de adembenemende fjorden. Een camper is veruit de beste manier om al dit natuurschoon te ontdekken.

Ontdek Nieuw-Zeeland met de Camper

Voor een reis door Nieuw-Zeeland kun je zo lang de tijd nemen als je zelf maar wilt, al is een minimum van vier weken wel aan te raden. Dan kun je alle hoogtepunten van beide eilanden meenemen. Het mooie aan een campervakantie in Nieuw-Zeeland is dat je alles op je eigen tempo kunt doen. Voor je vertrekt bepaal je globaal je route en eenmaal daar beslis je pas echt hoe lang je ergens blijft. Als het weer even iets minder is, kun je sneller doorreizen. En bij mooi weer kun je ergens juist weer wat langer blijven.

Vrijheid en blijheid

Natuurlijk kun je een heel rondje maken en op hetzelfde punt eindigen als je bent begonnen, maar dan moet je wel twee keer een overtocht per boot tussen beide eilanden maken. Profiteer daarom van de mogelijkheid om je camper op een andere locatie terug te brengen. Begin op het Noordereiland en sluit je reis af op het Zuiderland, of andersom.

Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.