Camper huren in Zuid-Amerika

Argentinië, Brazilië en Suriname zijn landen die we veel horen als we het over Zuid-Amerika als vakantiebestemming hebben, maar er valt op het continent nog zoveel meer te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chili? Hier hoor je veel minder over en weet je misschien nog niet zo heel veel van. En dat is jammer, want er is zo veel moois te ontdekken. Zo telt het land talloze beschermde natuurgebieden, waar je kunt genieten van een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Door een camper te huren verken je al het moois geheel op eigen tempo.

Rondreizen door Zuid-Amerika, proef de vrijheid

De natuur in Chili is uitermate divers, iets wat je tijdens een camperrondreis uitstekend kunt ontdekken. De ruim vierduizend kilometer die het land lang is zorgen ervoor dat het zuiden totaal anders is dan het noorden. In het zuiden bewonder je het koude bergachtige Patagonia en in het noorden bezoek je de droge hete woestijn. Wat dat betreft is het maar goed dat je in een camper veel kunt meenemen, zodat je op alle weersomstandigheden bent voorbereid.

Van zuid naar noord, alles is mogelijk

De duizenden kilometers die Chili lang is wil je natuurlijk niet twee keer afleggen. Dat zou immers zonde zijn van je tijd. Daarom kun je de camper ophalen in het zuidelijke Punta Arenas en weer terugbrengen in het noordelijke Santiago. Als je dit net even te ver vindt, dan kies je voor de ophaal- of inleverlocatie tussen beide plaatsen in. Vanuit het centrale Puerto Varas kun je jouw camperreis door Zuid-Amerika in noordelijke of in zuidelijke richting voorzetten.

Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.