6-daagse cruise door Nederland voor €398,-

Bekijk deze deal

Nederland ontdekken vanaf het water? Het kan nu met deze 6-daagse cruise. Met deze 6-daagse cruise trekt Nederland aan je voorbij, van de grote steden tot de kleinere dorpjes. Je vaart mee aan boord van een comfortabel 4 sterren hotelschip, de Switzerland II. Op dit persoonlijke, sfeervolle schip ben je van alle gemakken voorzien, van restaurant tot panoramasalon. De reis is op basis van volpension.

Op de eerste dag van de reis vaart de boot in de middag van Rotterdam naar de hoofdstad Amsterdam. Hier wacht een heerlijk welkomstdiner op je. Op de tweede dag vaar je van Amsterdam naar Hoorn en is er de mogelijkheid om mee te gaan met de grachtenrondvaart door Amsterdam. Op de derde dag gaat de reis verder naar Enkhuizen en kan je mee met de excursie naar het Zuiderzeemuseum. Op de vierde dag vaar je van Enkhuizen naar Deventer. In Kampen is er een tussenstop en kan je meedoen aan een historische stadswandeling. Op de vijfde dag kan je een excursie door Deventer bijboeken en vaar je verder naar Arnhem. Op de zesde dag word je met een touringcar vanuit Arnhem opgehaald en weer naar het startpunt van de reis, Rotterdam, gebracht.

Voor de excursies is een minimum aantal deelnemers nodig. De excursies zitten niet bij de prijs van deze cruisereis inbegrepen. Deze reis boek je al vanaf 398 euro per persoon.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 12-03-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Vrijdag 1 april of donderdag 21 april

Verblijfsduur: 6 dagen (5 nachten) 

Retour: Inclusief, Arnhem - Rotterdam

Excursies: Exclusief

Verblijf: Hotelschip de Switzerland II

Verzorging: Balkonhut, binnenhut, of minisuite

Prijs: Vanaf €398,-p.p

Auto huren? Klik hier om goedkoop auto's te huren

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.