Cruise langs de Noorse Fjorden voor €779

Bekijk deze deal

Wil je volgend jaar een unieke reis maken en enkele van de mooiste locaties in Europa bewonderen? Je kunt al voor €779 per persoon een mooie achtdaagse cruise maken langs Noorwegen, dat onderdeel uitmaakt van het Scandinavisch Schiereiland.

Je vertrekt op zondag 25 september rond 18.00 uur vanuit Amsterdam met het grote cruiseschip MS Magellan. Je zult de eerste avond en nacht op zee doorbrengen. Je hoeft je echter niet te vervelen, want op het schip is een groot aantal faciliteiten aanwezig die je verblijf op het schip nog leuker maken. Zo kun je gezellig een drankje drinken in een van de drie lounge bars, je pokerface opzetten in het casino, een baantje trekken in het zwembad of aanschuiven voor een potje kaarten of bridge. Wanneer je toe bent aan ontspanning kun je lekker tot rust komen in de jacuzzi of bij de spa met een sauna en beautysalon. De echte shopaholics onder ons wanen zich in een paradijs in de leuke winkeltjes, en sportfanaten kunnen aan hun conditie werken in de fitnessruimte. Daarnaast kun je er voor kiezen om een all inclusive drankenpakket bij je reis te boeken en heb je de keuze uit verschillende restaurants om ’s avonds heerlijk te dineren.

De eerste locatie aan wal die je gaat bezoeken is Ulvik. Dit dorp is aan het water gelegen en wordt omringd door hoge met sneeuw bedekte bergen. Daarna reis je door naar de prachtige natuurgebieden in Eidfjord, waar je verstelt zult staan van de groene wouden en ruisende watervallen. Je beeindigt deze dag met een uitstapje naar de Hardanger-hoogvlakte. De volgende dag kom je aan in Flam, dat onderdeel uitmaakt van het enorme fjordenstelstel van de Sognefjord. Je ziet hier prachtige watervallen, rivieren en indrukwekkende witte grotten. Tussendoor kun je een wandeling maken door de kleine en gezellige in de buurt gelegen dorpjes. Aan het einde van de middag keer je terug naar het schip, en vertrek je weer ter water om een dag later weer helemaal fris in Bergen aan te komen. Bergen is een oude vissersstad dat gekenmerkt wordt door de grote en kleurrijke pakhuizen, de grote vismarkt, de oude vissershaven en het prachtige zee aquarium. Na je bezoek aan Bergen breng je wederom een nacht op zee door, om de reis te eindigen in Londen. In Londen kun je de indrukwekkende en sfeervolle stad gaan bekijken. Maak een ritje in de wereldberoemde London Eye, of bewonder prachtige bouwwerken als de grote Big Ben en de Tower Bridge. Aan het einde van de dag keer je terug naar Amsterdam.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 30-10-2015

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Zondag 25 september

Verblijfsduur: 8 dagen (7 nachten) 

Retour: Amsterdam - Ulvik, Londen - Amsterdam

Verblijf: Cruiseschip MS Magellan

Verzorging: Verschillende soorten hutten

Prijs: Vanaf €779,- p.p

Voorwaarde: Geldig op basis van twee personen

Auto huren? Kijk hier voor de goedkoopste opties

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.