Cruisereis over de Donau voor €699,

Bekijk deze deal

Is varen over de Donau iets waar je altijd al van hebt gedroomd? Dit is je kans. Ga mee op deze 10-daagse cruisevakantie over de Donau. Je komt langs alle Donau klassiekers met het cruiseschip de MS My Story. Er is reisleiding aan boord aanwezig en deze reis boek je al vanaf 699 euro per persoon.

Via diverse opstapplaatsen reis je met de bus naar een hotel in Zuid-Duitsland voor het diner en een overnachting. De tweede dag rijdt je naar Passau waar je het grootste kerkorgel ter wereld kan bezoeken. Vervolgens stap je aan boord en vaar je naar Engelhartszell. In Engelhartszell kan je onder ander het trappistenklooster bezoeken. De derde dag vaar je via Aschach naar Devin. De vierde dag vaar je naar Bratislava, de hoofdstad van Slowakije. Deze stad is een mix van historie en moderniteit en zeker de moeite waard om te ontdekken. De vijfde dag bezoek je Boedapest. Als u een excursiepakket heeft bijgeboekt dan staat er een stadsrondleiding met bus en te voet op het programma.

De zesde dag doe je Vác aan. Deze stad dateert uit de Romeinse tijd en dat is onder andere terug te zien in een mooie 18e eeuwse kathedraal. Vervolgens vaar je door naar Esztergom waar je onder andere een gigantische basiliek kunt bezoeken. Op dag zeven kom je na de lunch aan in Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk. De achtste dag vaar je door het Wachau wijngebied, de naam zegt eigenlijk al genoeg. Je vaart deze dag door naar Melk. In Melk staat een wereldberoemd benedictijner klooster. Op dag negen en tien van deze leuke reis staat de busreis naar Nederland weer op het programma. De klassiekers van de Donau bezoeken doe je dus met deze 10-daagse cruisereis.

 

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 15-04-2016

Details

Boeken: Zo snel mogelijk

Vertrekdata: Diverse vertrekdata

Verblijfsduur: 10 dagen (9 nachten) 

Retour: De busreis zit bij de prijs inbegrepen

Verblijf: Cruiseschip MS My Story

Verzorging: Verschillende soorten hutten

Prijs: Vanaf €699,- p.p

 

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.