8-daagse musicalcruise Noorse Fjorden €948,-

Bekijk deze deal

Omdat Cruise Travel 30 jaar bestaat wordt er een exclusieve 8-daagse musicalcruise georganiseerd. Er worden optredens verzorgd door onder andere Pia Douwes, Stanley Burleson en Tony Neef. Daarnaast is er een uitgebreid entertainment programma aan boord. Zo wordt er op de eerste dag een cocktailparty georganiseerd, kun je elke dag genieten van een late night concert, is er een koffie concert en een musical question time.

De cruisereis gaat vanaf Rotterdam richting de Noorse Fjorden. Je kan op een prachtige manier de Noordse fjorden vanaf het water ontdekken. Zo ziet u de kleine dorpjes die bij de fjorden liggen, de mooiste watervallen en de met sneeuw bedekte bergen vanaf de boot. De boot waarmee je vaart is de Rotterdam van de Holland America Line. Het schip kent een uitstekende service en heeft daarnaast een kunstcollectie en diverse restaurants.

De eerste dag van je reis ben je nog in Rotterdam, de tweede dag van je reis ben je op zee. De derde, vierde, vijfde en zesdag van je reis ben je in Noorwegen. Zo worden onder andere de steden Stavanger en Oslo aangedaan. Zo kan je in Stavanger de Stavanger Kathedraal f Domkerk bezoeken, een uitstekend bewaard middeleeuws kasteel. Oslo is met zeker vijftig musea een stad waar je cultureel gezien je hart op kan halen. Er is ook een mooie boulevard met leuke winkeltjes. De zevendag dag van de reis ben je vervolgens weer op zee om de achtste dag weer aan te komen in Rotterdam.

Deze exclusieve musicalreis boek je al vanaf 948 euro per persoon.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 20-02-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Zaterdag 11 juni

Verblijfsduur: 8 dagen (7 nachten) 

Verblijf: Cruiseschip de Rotterdam

Verzorging: Binnenhut, buitenhut of balkonhut

Prijs: €948 p.p.

 

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.