4-daags snoepreisje Duitsland voor €310,-

Bekijk deze deal

Een snoepreisje van 4 dagen door Duitsland, klinkt dat niet lekker? Met deze 4-daagse cruisevakantie ontdek je Duitsland vanaf het water. Dat ontdekken doe je al vanaf 310 euro per persoon.

Je reist op eigen gelegenheid naar Arnhem van waaruit de cruisereis start. Tijdens het diner vaar je richting Düsseldorf. Op de tweede dag van de reis kan je het gezellige centrum van Düsseldorf ontdekken. Bezoek een van de vele winkeltjes of boek een stadrondrit per touringcar. Deze kan je aan boord bijboeken. ’s Middags vaar je via Keulen naar Bonn.  Op de derde dag kan je genieten van de stad Bonn waar je weer een stadrondrit bij kunt boeken. Als je vervolgens in Keulen aankomt maf je de bezienswaardigheid, de Dom, eigenlijk niet missen. ’s Avonds vaar je naar Emmerich. Op de vierde en laatste dag van je cruisevakantie vaar je van Emmerich terug naar Arnhem. Onderweg geniet je van de mooie landschappen.

Deze cruisereis vaar je met de MPS Rembrandt van Rijn. De Rembrandt van Rijn staat te boek als een exclusief schip met een fraai interieur. Aan boord is onder ander fitnessapparatuur aanwezig, evenals een restaurant en bibliotheek. De reis is inclusief verzorging op basis van volpension, koffie en thee, een high tea, champagnebrunch en afscheidsdiner. Diversie excursies kan je aan boord van het schip bijboeken.

Meer interesse in een andere cruisevakantie? Vergelijk hier onze cruisereizen.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 03-04-2016

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: Dinsdag 12 april of donderdag 28 juli

Verblijfsduur: 4 dagen (3 nachten) 

Transfers: Exclusief

Verblijf: Cruiseschip MPS Rembrandt van Rijn

Verzorging: Er zijn verschillende soorten hutten aanwezig

Prijs: Vanaf €310,-p.p

Auto huren? Kijk hier voor goedkope auto's

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.