9-daagse cruise West Middellandse Zee voor €724

Bekijk deze deal

Zin om de West Middellandse Zee te ontdekken? Wacht niet langer en boek deze 9-daagse cruisereis over de West Middellandse Zee en doe steden als Barcelona, Napels en Marseille aan. Er zijn steden met prachtige stranden en er zijn steden met culturele hoogtepunten. Deze reis boek je al vanaf 724 euro per persoon.

Op de eerste dag van je reis ben je in de bekende Spaanse stad Barcelona. Hier kan je een van de vele highlights die Barcelona rijk is bezoeken. Het cruiseschip vertrekt om 17:00 uur om vervolgens de nacht en tweede dag van je reis op zee door te brengen. De derde dag van de reis doe je Palermo aan, de hoofdstad van Sicilië. In Palermo kan je onder andere een van de bijzondere gebouwen of paleizen bezoeken. De vierdag dag is het tijd voor de havenstad Napels. Voor een lekkere hap eten of een slentertochtje door smalle straatjes ben je hier aan het goede adres.

Op de vijfde dag is het ten slotte tijd voor Civitavecchia, 70 kilometer van Rome vandaan en op de zesde dag is het tijd voor Livorno. Drink in het land van de paus een lekkere Italiaanse kop koffie of bezoek een van de vele forten. De zevende dag doe je Marseille aan. In deze Franse havenstad kan je onder andere genieten van de nostalgische haven. De achtste dag wordt Palma de Mallorca nog aangedaan en de negende dag kom je weer aan in Barcelona.

Deze hele reis vaar je met het luxe cruiseschip de Carnival Vista. Dit feestelijk ingerichte schip is ideaal voor gezinnen. Op het schip is onder andere een restaurant aanwezig, een zwembad, theater en een wellnesscentrum. Kortom, alles voor een ideale vakantie is aanwezig.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 25-02-2016

Details

Boeken: Zo snel mogelijk

Verblijfsduur: 9 dagen (8 nachten) 

Retour: Inclusief

Verblijf: Cruiseschip Carnival Vista

Verzorging: Binnenhut, buitenhut, balkonhut of suite

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.