3-daagse citytrip in Kopenhagen voor €189

Bekijk deze deal

Wil je de kerstdagen op een bijzondere locatie doorbrengen? Boek dan snel een citytrip naar één van de mooiste steden van Europa: Kopenhagen. De hoofdstad van Denemarken heeft een hoop te bieden op het gebied van kunst, architectuur, nachtleven en winkelen. In de stad hangt een geweldige sfeer, wat in de winter en met name rond de feestdagen nog eens extra versterkt wordt. In november en december kun je nu al voor slechts €189 per persoon inclusief verblijf, vlucht en ontbijt drie dagen in Kopenhagen doorbrengen!

Je reist met luchtvaartmaatschappij Transavia vanaf Eindhoven Airport naar Kopenhagen. Je kunt er ook voor kiezen om vanaf Amsterdam Airport Schiphol te reizen, maar dan zullen de prijzen hoger komen te liggen. In Kopenhagen overnacht je in het centraal gelegen Christian IV hotel. Veel bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand van dit hotel, maar je kunt er ook fietsen huren om daar de stad optimaal mee te gaan verkennen. ’s Avonds kun je naar het hotel terugkeren voor een heerlijk diner in het à la carte restaurant van Christian IV.

Kopenhagen is sowieso al een prachtige eindbestemming, maar rond de kerst wordt de stad pas écht magisch. Waan je in een heus sprookje wanneer je door de met kerstdecoraties en lichtjes versierde straten wandelt. De bruisende stad staat in december helemaal in het teken van de feestdagen met gezellige kerstmarkten, leuke kerstconcerten en knusse restaurants die geweldige kerstdiners serveren. Rond de kerst brengen veel reizigers jaarlijks een bezoekje aan attractiepark Tivoli Gardens, het op één na oudste attractiepark en het meest bezochte seizoensgebonden themapark ter wereld. Tijdens de feestdagen wordt het hele park in kerstsferen gehuld en kun je naast de spannende attracties ook genieten van de prachtige omgeving en leuke marktjes. Kerst in Kopenhagen en Tivoli Gardens is dan ook een grootse beleving voor jong en oud.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door Fleur op 28-10-2015

Details

Boeken: Zo spoedig mogelijk

Vertrekdata: November of december

Verblijfsduur: 3 dagen (2 nachten) 

Verblijf: Christian IV hotel

Retour: Eindhoven - Kopenhagen

Maatschappij: Transavia

Bagage: Inclusief handbagage, ruimbagage optioneel bij te boeken

Transfers: Exclusief

Prijs: Vanaf €104 p.p.

Boekingskosten: €20 per boeking

Voorwaarde: Geldig op basis van 2 personen

Auto huren? Vergelijk hier de verschillende mogelijkheden

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.