Retourticket Jakarta voor slechts €424

Bekijk deze deal

Jakarta is de hoofdstad en de belangrijkste stad van de Republiek Indonesië. Deze prachtige stad ligt op de noordwestkust van het indrukwekkende eiland Java. Heb je altijd al een keer Jakarta willen bezoeken? Grijp dan nu je kans, en streep deze reis van je bucket list af! Wij hebben namelijk bij Cheaptickets super voordelige vliegtickets naar Jakarta voor je gevonden.

Voor de ontzettend lage prijs van slechts €424 schaf jij nu al een vliegticket naar Jakarta aan. Voor die prijs heb je een retourticket vanaf Amsterdam. Je vliegt op dinsdag 10 mei 2016 van Amsterdam Airport Schiphol naar de luchthaven Soekarno Hatta Airport in Jakarta. De vlucht wordt verzorgd door luchtvaartmaatschappij Xiamen Air. Onderweg maak je een tussenstop in Xiamen in China. Je verblijft 31 dagen in Jakarta en vliegt vervolgens op 11 juni 2016 vanaf Soekarno Hatta Airport weer terug naar Nederland. Ook op de terugweg maak je een tussenstop in Xiamen. Gebruik deze tijd bijvoorbeeld om de omgeving te gaan verkennen of om wat te eten op het vliegveld.

De prijzen die op cheaptickets getoond worden zijn per persoon. De prijzen zijn exclusief €27,00 per dossier en eventuele bagagekosten per persoon. De tickets zijn inclusief handbagage, maar exclusief ruimbagage. Ruimbagage kan optioneel bijgeboekt worden.

Bekijk deze deal


Toegevoegd door op 22-03-2016

Details

Boeken: Wacht niet te lang, op is op

Vertrekdata: 10 mei - 11 juni 2016

Verblijfsduur: 31 dagen

Retour: Amsterdam - Jakarta

Maatschappij: Xiamen Air

Tussenstop: Xiamen

Bagage: Inclusief handbagage, ruimbagage bij te boeken

Transfers: Exclusief

Prijs: Vanaf €424

Auto huren? Zoek hier de goedkoopste mogelijkheden

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.